mer motor, mer sikkerhet og andre nyheter

Den nye Toyota Proace City 2022 Det er en oppdatering -ganske lett- av den lille varebilen som Toyota selger -men som Stellantis produserer-. Den er allerede tilgjengelig i det japanske merkets forhandlernettverk og har nye funksjoner i designet, men fremfor alt i utstyret på sikkerhetsnivå, og også når det gjelder effektivitet. De har oppdatert alle versjoner av modellen: Proace City Van, Proace City Combi og Proace City Verso Family.

Nyhetene Toyota Proace City 2022 De får en god mengde nyheter, til tross for at det kun er en rekkeviddeoppdatering for å gå et nytt år i møte. I varebilutgaven, som heter Proace City Van, har det vært det fjernet 1.5D 75 hksom var dieselversjonen med mindre kraft, og i stedet vil vi kunne velge 1,5D 100 HK. Nå, hvis du vil ha den kommersielle og dieselversjonen, må du gå for et alternativ med mye mer kraft fordi den forrige, for tilgang, har forsvunnet fra utvalget. Men også tilgangsalternativet er med GX finish med sekstrinns manuell girkasse som er oppgradert.

toyota proace city 2022 1 1

Endringer i nye Toyota Proace 2022: dette er alle nyhetene i utvalget

Samtidig som de tidligere endringene har blitt introdusert, har det også blitt innført i utvalget av Toyota Proace City Van 2022 et nytt finishnivå kalt GXPlus, og som er plassert som en mellomfinish. kan settes til L1 og L2som er mellomliggende og lange kropper, og med motorer 1,5D 100 CV og 1,5 D 130 CV. Blant annet har vi i denne mellomfinishen allerede 8-tommers skjermen kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay, regnsensor, parkeringssensorer foran og bak, tåkelys og multifunksjonsratt. Det vil si at den har et ganske komplett standardutstyr.

En viktig endring som har blitt introdusert i Toyota Proace City 2022-serien er at vi nå, i alle versjoner, har standard sidekollisjonsputer. I Toyota Proace City Verso Family-versjonen er Active-finishen den mest økonomiske og enkle; i versjonene Proace City Van og Proace City Combi er imidlertid GX finish det er den som nå gir tilgang til utvalget. Det er imidlertid i VX-versjonene -den høyeste finishen i serien – der den eneste endringen er introdusert av design Hva er i denne oppdateringen? Og det er like enkelt som at utvendige speil er malt Piano Black.

De 2022 Toyota Proace City priser avreise fra €13 866som tilsvarer Proace City Van 2022. Combi-konfigurasjonen er tilgjengelig fra cirka 14 000 euro, og Proace City Verso Family starter fra kl. €22 227. Både Van og Combi, ja med pris fokusert på profesjonelle kunder, registrering som nyttekjøretøy og priser uten moms.

2022 Toyota Proace City-bilder

Leave a Comment