Mercedes-Benz S-Klasse cabriolet har allerede en pris

Eleganse, luksus og sportslighet, det er det som definerer Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet, så vel som resten av versjonene av S-Klasse. Og i sin utvikling har det tyske firmaet lagt alt kjøttet på grillen slik at kjøreopplevelsen er det største tiltrekningspunktet for elskere av stjernen. Nå nå vi vet prisen.

Det er ikke en billig modell, langt ifra, og den luksus og komfort av dette nye Mercedes S-klasse Cabrio del over 100 000 euro. Før vi fokuserer på prisen på hver versjon, vil vi huske at Mercedes har jobbet med designen for å gi den en aerodynamisk koeffisient på 0,29 cx, et faktum som den deler med Saleen S7 og som uten tvil er verdig anerkjennelse.

Ny Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Luksusen til Mercedes-Benz S-Klasse har en pris, og den er ikke billig

I tillegg til det ovennevnte er Mercedes-Benz S-Klasse har en trippelt isolerende lag for å redusere støyen inne, i tillegg til AIRCAP beskyttelsessystemet mot vinden som, ja, er en ekstra for å øke prisen på cabriolet-modellen til S-Klasse.Vi kan med andre ord også legge til AIRSCARF i vår valgfrie pakke, en lavtspent varmeapparat for kjøring med toppen åpen selv i kaldt vær.

Ja, vi står overfor en luksusmodellsom også tilbyr motorer fra 455 hk i versjon £500. Og i dette tilfellet snakker vi om €139 000. I det minste er dette prisen som Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet når det tyske markedet, så er en tilsvarende pris det vi vil ha i Norway. Og på den annen side med 585 hk modellen S 63 4MATIC vil koste 187.000 euro. Vi hadde allerede advart om at det ikke blir billig.

Du kan også være interessert…

Leave a Comment