Mercedes gir etter for Hamilton og de vil fornye Bottas i stedet for å signere Alonso

Noen dører stenger for Alonso. I Mercedes er de eller veldig fornøyde med støvler eller de vil glede Lewis Hamilton. Etter den andre seieren ved kontrollen av Silver Arrow, Toto Wolff er fornøyd med eleven sin og ønsker å fornye ham. Det skal ikke glemmes at den finske piloten er representert av den store sjefen for Mercedes AMG Petronas.

Valtteri Bottas har tilpasset seg perfekt til rollen som andresjåfør hos Mercedess. Han jobber i skyggen av Hamilton, han er en lagmann og fungerer som et kontrapunkt til den tre ganger engelske mesteren. Etter krigen opplevde i 2016 med Rosberg som ble kronet som verdensmester, i Mercedes vil de ha fred. Og de vet godt at Alonso satt fast i samme hønsegård som Hamilton ville ha alt annet enn fred..

Bottas er Wolffs elev og han er tydelig på det: han vil ha ham ett år til.

victoria bottas

Toto Wolff har erklært at intensjonene til Mercedes AMG Petronas er klare: Forny Bottas for ett år til. Følgelig vil muligheten for et nytt sete for sølvpilene i 2019 være åpen igjen. Det kan også sees på som at tilliten til Bottas eksisterer, men den er ikke overdreven. Det kan til og med være knyttet til en mulig oppgivelse av Mercedes som produsent i Formel 1, og derfor ønsker den ikke å sikre sjåførene mer tid og dermed unngå juridiske problemer.

For den kommende sesongen utløper kontrakten med mange piloter. Daniel Ricciardo, Max Verstappen, Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen og Fernando Alonso de er på markedet. Det er mange rykter og spekulasjoner. Snakk om endringer i Ferrarifornyelse av Alonso av McLaren Eller tilbake til Italia. Vettels situasjon er fortsatt vanskelig etter all kontroversen han har vært involvert i. Verstappen kan også gå i retning av Ferrari og Carlos Sainz går opp til Red Bull. Vi kunne til og med spekulere i at Bottas fortsatte på Mercedes og Hamilton ikke. Det er høyst usannsynlig, men i Formel 1, hvis du blunker, kommer du til å gå glipp av det.

Leave a Comment