merket viser det på video før Genève

Det var i Genève-hallen, men den fra to år siden, da Bugatti Chiron kom. jeg kommer for å erstatte Veyron med en motor W16 4.1 fire-turbo som tilbyr 1.500 hk av maksimal kraft og lar deg nå 420 km/t men sendes fra fabrikken Den overstiger 485 km/t uten begrenser. Vel nå, to år senere, Bugatti Chiron er «fornyet» i Genève 2018.

I en videomerket selv har avansert dette «fornyelse» Bugatti Chiron som kommer i Genève Motor Show 2018. Og vi setter «fornyelse» i anførselstegn fordi det faktisk virker som det skal bare bytte eksosanlegg av Bugatti-bilen, i tillegg til å kanskje introdusere en liten estetisk endring for å skille denne versjonen.

chiron

En «ny» Bugatti Chiron på Geneva Motor Show 2018, er det Bugatti Chiron Super Sport?

Det er mulig at det er Bugatti Chiron Super Sport. For noen måneder siden kunne man se en litt kamuflert enhet av Chiron ruller på Nürburgringså det er mistanker om at det kan være dette spesialversjonmed noe aerodynamiske forbedringer og mekanisk, som eksosanlegget, for noen enda høyere ytelser. Nå vet vi fortsatt ikke mer enn det som kan ses i videoen.

Vi kan bare intuere det, for fokus på den uttrekkbare bakvingenog i motoren, kanskje de insinuerer en kraftøkning for sin blokk W16 på 4,1 liter slagvolum og fire turboer, eller noe aerodynamiske forbedringer for denne spesielle serien: Bugatti Chiron Super Sport. Uansett, det ser ut til at det også kan være endringer i optikken.

Det gode? At vi bare må vente noen timer, fordi Tirsdag 5. mars er når Bugatti presentasjon under bilutstillingen i Genève 2018. Det blir da når vi vet hvilke endringer i Bugatti Chiron etter to år siden lanseringen, eller hvis vi står overfor super sport.

via

Leave a Comment