MG 4 er bra, men denne nye elektriske (billigere) er den jeg ville kjøpt hvis jeg var deg

Ved mange anledninger har jeg anbefalt MG 4 for å være ham beste elektriske for forholdet mellom kvalitet og prismen markedet fortsetter å utvikle seg og akkurat nå er det en nytt alternativ enda bedre. De er ikke direkte konkurrenter, så det stemmer at denne nye elbilen ikke vil være bedre for alle. Men det er sant at det er det enda billigere og selv om den er litt mindre, har den sikkert nok til å tjene som en alternativ. Vi snakker om en bil som starter fra 16.800 euronår MG 4 kan kjøpes fra 19.480 euro.

Slik at vi kan sette oss selv i en situasjon MG 4Som jeg fortalte deg, har den en minimumspris på 19.480 euro. Og vær forsiktig, for denne prisen er nedsatt finansiering og åpenbart med det maksimale støttebeløpet fra MOVES III-planen. Til denne prisen tilbyr den 170 HK maksimal effekt med en enkelt elektrisk motor, batteri 51 kWh av energilagringskapasitet og 350 km av autonomi over WLTP-homologeringssyklusen. Så ja, det er absolutt et alternativ. mye bedre enn Volkswagen ID.3, enn Renault Mégane E-Tech eller Cupra Born. Men nå er det en ny elektrisk enda billigere og han er nykommeren Citroën ë-C3 2024.

citroen e c3 2024 6

Citroën ë-C3 kommer fra 16 800 euro og med ytelse på nivå med MG 4, men enda billigere

De er ikke direkte rivaler fordi MG 4 måle 4,28 meter lang, og det er en kompakt, og den Citroën ë-C3med sin kropp av 4,01 meter long ligger i segment B. Det er derfor MG har 363 liter av bagasjerommet og den franske modellen forblir inne 310 liter, som heller ikke er dårlig. Og på et teknisk nivå Citroën ë-C3 Den har også en enkelt motor, men 112 hk av maksimal effekt, som er koblet til et batteri på 44 kWh av energilagringskapasitet og løfter 320 km av autonomi under WLTP-homologeringssyklusen.

Det vil si ja, Citroën ë-C3 har mindre kraft, mindre batteri og mindre autonomi, men det er sant at forskjellene ikke er så store. Og likevel er forskjellen i pris ca 3000 euro, så det er absolutt verdt det. Nå må vi huske på at det også er noe enklere i utstyr blant annet fordi den enkleste versjonen ikke har multimediaskjerm. Velg heller en mobiltelefonholder, for selv om den koster mindre, er den også måten å bære den på det mest mulig oppdaterte multimediesystemet.

citroen e c3 2024 2

Så faktisk har MG 4 og Citroën ë-C3 svært forskjellige tilnærminger. Det må også vurderes at Citroëns elektriske modell tilbyr en hurtiglading som støtter en maksimal likestrømseffekt på 100 kW. Og likevel når MG 4 144 kW. Det gode er at med en av de to, på grunn av autonomi og ladekraft, kan vi vurdere reise uten bekymringer fordi de ikke krever mye tid for å gjenvinne tilstrekkelig energi.

Citroën ë-C3 2024 har kommet som en alternativt forslagsom er tydelig plassert over Dacia-kilden og selv om den har noen store begrensninger, kan den være gyldig for takle MG 4 og også BYD Dolphin. Spesielt siden det tilbys med en billigste pris, og tilstrekkelige fordeler for å møte de samme behovene. Men det må være helt klart at det ikke er et røverkjøp sammenlignet med MG 4 eller BYD Dolphin, men den har rett og slett litt mindre kraft, et mindre batteri og samtidig en noe lavere autonomi under WLTP-homologeringssyklusen … Selv med det er det den elektriske jeg vil anbefale deg å kjøpe i dag.

Leave a Comment