MG forskutterer deg 7000 euro slik at du kan kjøpe MG 4 uten problemer

De MG 4 har blitt en av de elbiler for øyeblikket, og er ikke for mindre. Fordi den følger formelen til Volkswagen ID.3 eller Renault Mégane E-Tech Electric, men den er billigere. Og hvis det allerede var et attraktivt kjøp, nå er det enda mer fordi det kinesiske merket har tatt beslutningen om å forskudd opptil 7000 euro til kundene dine slik at de ikke får problemer når de skal kjøpe sin nye bil. I utgangspunktet forskutter de bistanden fra MOVES III-planen fordi de, som vi allerede vet, gjennomfører en byråkratisk prosess som kan tvinge oss til å sette pengene på forskudd.

Som rapportert av MG gjennom en pressemelding, vil de fra nå av gjøre det Forhåndshjelp fra MOVES III-planen ved kjøp av noen av dens elektrifiserte biler. Det vil si, i modeller som MG ZS EV, MG EHS, MG Marvel R, MG 5 og, selvfølgelig, nye MG4. La oss huske at denne hjelpen er fra opptil 7000 euro rabatt og, ja, de har introdusert en viktig nyanse og det er at det er for kunder som finansierer kjøpet av noen av disse elektriske og elektrifiserte bilene. Poenget er at uten dette forskuddet, ved kjøp av elbil, er det vanlige at vi må være de som betaler for det i starten og vente i flere måneder på å få tilsvarende hjelp.

mg 4 elektrisk 2

Opptil 7 000 euro rabatt som MG forskutter deg slik at du kan kjøpe MG 4 uten problemer

Hvordan virker dette? ganske enkelt, MG regner med opptil 7000 euroalt ettersom de totale rabattene til MOVES III-planen, som kunder som finansierer noen av kjøretøyene i merkets elektriske rekkevidde. Så det? Slik at disse kundene kan nyter godt av beløpet hjelp uten å måtte vente på konsesjonsperiode vanlig. For selv om det er denne støtten fra regjeringen til kjøp av elbiler, vet vi det allerede det tar litt tid å gi beløpet og dette er selvsagt for mange en barriere når de skal kjøpe ny bil.

Du kan dra nytte av denne kampanjen enkeltpersoner og selvstendig næringsdrivende og det koster ingenting. Og selv om kanskje MG 4 er akkurat nå det mest interessante kjøpet i utvalget til det kinesiske merket, sannheten er at denne fordelen også kan utnyttes i resten av elektriske og elektrifiserte modeller, og det er flere alternativer innenfor rekkevidden. Hjelpebeløpet, ja, vil avhenge av om det er en helelektrisk eller elektrifisert bil, og også av om oppdragsgiver skal gi en bil til skroting.

mg 4

De MG 4La oss huske at det er en elbil kompakt lik Volkswagen ID.3, tilgjengelig med 350 eller 450 km av autonomi og med motorer av 128 eller 201 hk av makt. Dens sterke side, sammenlignet med rivalene som er tilgjengelige på markedet – som ikke er for mange – er at den har en veldig bra utstyr som standard og dessuten med en mye mer attraktiv pris selv uten hjelp av MOVES III-planen.

Teller med rabattene som gjelder på dette tidspunktet, vil MG 4 ha en pris på 21.280 euro i det minste i sin konfigurasjon av mindre makt og mindre autonomi. Mellomversjonen er priset til 25 280 euro og har allerede maksimal autonomi og kraft, og over det er det et tredje alternativ som har alt mulig standardutstyr og en pris på 27 280 euro, som også drar nytte av både rabattene og kampanjene til merket , inkludert finansiering, samt maksimal mulig hjelp fra MOVES III-planen.

Leave a Comment