MG ZS HEV, den interessante billige SUV-en er nå en hybrid og er mer utstyrt

De MG ZS har blitt en av de Favoritt-SUV-er på det spanske markedet av en grunn: det er det veldig billig sammenlignet med tilgjengelige alternativer. Men det er en enkel bil med konvensjonell termisk mekanikk. Så det kinesiske merket har reagert og lanserer nå MG ZS HEV. Som i hovedsak er den samme bilen, men med en hybrid mekanikk ikke pluggbar og i tillegg med en bedre utstyr. Kom igjen, de har forbedret formelen slik at den fortsatt er et kjøp mer interessant Det så langt.

De MG ZS HEV Den kommer for å fullføre utvalget der det allerede fantes bensinalternativer og rene elektriske alternativer. Er en ny hybridversjon ikke-pluggbar, som i tillegg til å introdusere mer interessant mekanikk, også introduserer en endring av design. Med denne lanseringen har vi et mer moderne image takket være endringer som frontoptikken, som er tynnere og sportigereen ny grill med et mer forseggjort design i form av netting og nye detaljer i blått for å kontrastere med lakken på kroppen.

mg zs hev 3

Dette er den nye MG ZS HEV: med hybridmotor, et mer moderne image og bedre utstyr

I tillegg til kosmetiske endringer MG ZS HEV Den har bedre utstyr inni. Instrumentpanelet er heldigitalt, med 12,3 tommer diagonal, og har en andre skjerm for mediesystem med samme dimensjoner. Med dette er MG ZS HEV ikke lenger en enkel bil, men teknologisk mye mer avansert og overbevisende. Den kommer nær sine rivaler og er faktisk et bedre utstyrt alternativ i noen tilfeller. Men i tillegg er den sentrale tunnelen modifisert med en nytt flytende design å etterlate lagringshull.

Kontrollene er modifisert og interiøret har fått en titt mer kvalitet. Selvfølgelig er multimediesystemet ditt kompatibelt med Android Auto og Apple CarPlay. Men i denne versjonen, selv om listen over endringer er veldig omfattende, er den mest relevante den nye hybrid system. Det er en mekaniker som starter på grunnlag av en 1,5 liters bensinmotor firesylindret med 109 hk av maksimal effekt. Denne motoren er kombinert med en 95 hk elektrisk motor, matet av en 2,13 kWh batteri av energilagringskapasitet.

mg zs hev 2

Med denne hybridmekanikken er MG ZS HEV tilbyr en total kraft på 177 hk. Som tilfellet er med hybridmodeller fra mange andre produsenter, er det valgt en girkasse kontinuerlig variabel automatisk fordi det lar deg redusere forbruket, holde forurensende utslipp under kontroll og i tillegg er det mye enklere å vedlikeholde og det er konfigurasjonen som tilbys av høyere pålitelighet. Driften av hybridsystemet kan styres med kjøremodusvelgeren, og skille mellom alternativene Eco, Comfort og Sport.

Foreløpig er den nye MG ZS HEV annonsert for det thailandske markedet, men det vil være et spørsmål om tid før, men kanskje med noen små endringer, ender den opp med å bli brakt til Europa og spesifikt Jeg ankom Norway. Priser kan vi ikke snakke om ennå, selv om det utvilsomt blir det dyrere enn bensin MG ZS og vil bli plassert under de elektriske versjonene.

Leave a Comment