Mitsubishi vil ha en elektrisk B-SUV med 400 km autonomi i 2020

Det er Mitsubishi Outlander PHEV en klar demonstrasjon produsenten vil satse på nye fremdriftsteknologier elektrisitet på en kraftfull måte, men det er også det konsernsjefen har bekreftet en elektrisk B-SUV ett hundre prosent. De har allerede fremmet detaljer med eX Concept i forhold til denne og deres neste designbaser, men nå har de annonsert en elektrisk B-SUV med 400 km autonomi for neste år 2020, og … noe med ASX å gjøre?

De snakker om 400 km autonomi i henhold til godkjenning, som det er klart, at det vil komme innen fire år fra nå -da tenker vi på 2020-, og at det blir en «liten SUV». Og for øyeblikket hadde Mitsubishi allerede satset sterkt på hybridisering, og Outlander PHEV er et godt bevis på dette, men vi kan selvfølgelig ikke glemme det Nissan er med på det etter å ha kjøpt 34 % av Mitsubishi, og vi kan ikke glemme at Nissan allerede er dedikert til elbiler med Nissan LEAF som en nøkkelbrikke.

mitsubishi ex konsept

En elektrisk B-SUV, hva er vel bedre enn å gå inn i det mest suksessrike segmentet?

Nå som Nissan er største aksjonær i Mitsubishi, og derfor ha kontroll over merket, kan vi forvente en vending i strategien hans. De har allerede en veldig vellykket modell, som f.eks Mitsubishi ASXog det er velkjent B-SUV-segmentet Det er en nøkkelbrikke i denne sektoren. Nå, hvis produsentene ikke forplikter seg til elektrifisering av modellene sine, vil de i de kommende årene få alvorlige problemer.

Vel, i denne sammenhengen kommer elektrisk B-SUV, som ikke er annet enn å gå inn gjennom den store døren i fremtiden. Fordi? Så enkelt som det er, er det et segment der Mitsubishi allerede har suksess, men det er en fornyelse av formelen med sikte på fremtidens fremdrift, og deretter en måte å sikre suksess i årene som kommer. Og hånd i hånd med Nissan, som vi allerede vet har filmet på dette feltet i årevis, og at Nissan LEAF vil fortsette å gjøre fremskritt slik at denne elektriske B-SUV-en effektivt nå 400 km autonomi uten problemer, og med et pålitelig system.

Leave a Comment