nærmere Cayenne enn noen gang

Signaturen til Stuttgart har ikke ventet på Paris salong 2018oktober, og har presentert i samfunnet Porsche Macan 2019. Fornyelsen av hans «lille» SUV er allerede offisiell i form av restylingen endring i midten av sin livssyklus som søker sette det opp til pari av det mest moderne utvalget til produsenten og dets konkurrenter. Og han gjør det med en diskret estetisk evolusjon.

Han Porsche Macan 2019 Den kommer fire år etter premieren på denne første generasjonen, og etter 350 000 enheter satt i omløp. Endringene som er innført i nye Macanpå et estetisk nivå søker de styrke bildet ditt for å gi en følelse av større bredde. Som i resten av Porsche-serien, optikk bak nå horisontalt, og både støtfangeren bak og foran er oppdatert.

porsche macan 2019 1

Ny estetikk for Porsche Macan 2019: mer aktuell og nær Cayenne

Nærmer seg stillinger med Cayenne 2018, den nye Porsche Macan introduserer nye LED frontlyktersamme teknologi som brukes for bakpilotene med tredimensjonal design og inkludert som standard i alle versjoner. Det som ikke er standard er teknologien Dynamic Light System Plusdet adaptive systemet. Og i utstyret til macan 2019 er også tatt med luftionazor, trafikkorkassistent og oppvarmet frontrute blant annet.

porsche macan 2019 5

endringer kommer også innsidenmed den nye 11 tommers berøringsskjerm som er innlemmet Porsche Communication Management av ny generasjon. I den er det trafikkinformasjon i sanntid, online navigasjonssystem og stemmekontroller. Også innenfor Porsche Macan 2019 presentert i Kina finner vi nytt GT sportsratt arvet fra Cayenne, og kosmetiske endringer for elementer som luftere.

Ved siden av restyling av Porsche Macan 2019 premierene nye dekk i dimensjoner på 20 eller 21 tommer. Han har også utnyttet merket til forbedre chassiset med et nytt oppsett som de ikke har detaljert, og forny dekkene.

Bilder av Porsche Macan 2019

Leave a Comment