Netflix kunngjør en dokumentar om denne Formel 1-sesongen for 2019

Netflix har alliert seg med Liberty Media for utstedelse av en Formel 1-dokumentar som slippes tidlig neste år. Det blir en dokumentar denne samme sesongenog vil lære oss Formel 1 «innenfra», som vi allerede annonserte i januar. Så i Norway, men for øyeblikket Movistar er den eneste måten se løpene direktevil vi ha en annen måte på nyt denne sesongen av Formel 1.

Liberty Media har vært siden oppstarten i Formel 1 kunngjør at de ønsker sette på et show av konkurransen, mye mer enn til nå. Og det begynner å bli tydelig. I Norway har vært Movistar som utelukkende har beholdt kringkastingsrettighetene frem til 2020, men globalt har de lansert en uavhengig strømmeplattform å se løpene. Dessuten hadde Grand Prix Driver nylig premiere på Amazon.

vodafone f1 2

Mer Formel 1 på Netflix, i 2019, med denne sesongen sett «innenfra»

Liberty Media fortsetter å alliere seg med plattformer for streaming av video for å gi større omfang og spredning til bilkonkurranse. I begynnelsen av neste år, a dokumentar om Formel 1 der vi, som vi nevnte tidligere, vil kunne se denne sesongen innenfra.

Konkret har de fortalt at dette «avtale med Netflix» det vil tjene slik at vi kan nyte «en kronikk av den fascinerende historien bak kulissene fra en hel sesong». Noe som, som de har husket i sin pressemelding fra Formel 1, «har ikke blitt vist til fans over hele verden så langt». Ifølge Liberty Media er Formel 1 det «bli et underholdnings- og mediemerke»

Denne dokumentaren vil være tilgjengelig utelukkende på Netflix uten dato ennå, men det har blitt indikert at det vil være det i begynnelsen av 2019. Da er sesongen ferdig, ja, men vi skal klare å ta en grundig gjennomgang alle detaljer om hva som skjedde i løpet av Formel 1-sesongen 2018og ha en opplevelse nærmere arbeidet til lagene og pilotene i konkurransen.

fontene

Leave a Comment