Nissan Leaf på 60 kWh tester allerede hurtigladingen på 102 kW

Når den nye generasjonen av nissan blad, valgte japanerne et 40 kWh-batteri samt en begrenset ladekapasitet for å minimere batteriforringelse ved bruk. For 2019 kommer den nye 60 kWh Nissan Leaf som allerede har blitt sett lage en hurtiglading ved 102 kWdet dobbelte av hva en nåværende elbil i dag er i stand til å tilby.

Selv å være en ekte bestselgerspesielt i Europa hvor etterspørselen overgår tilbudet, er det mer enn sannsynlig at den store versjonen av nissan blad være den mest attraktive for publikum takket være den kraftigere motoren og den større kapasiteten til batteriet som gir bedre ytelse.

Nissan Leaf er testet med belastninger på 102 kW

Første forsøk vellykket: The #NISSAN LEAF lader med 102 kW. #EVTEC #CHAdeMO #hurtiglading #elektromobilitet pic.twitter.com/YhpfuxzY60

— EVTEC (@EVTECfastcharge) 20. juni 2018

Selv om den kommer til høsten på en dato som ennå ikke er bekreftet (det kan være på Paris Motor Show), har det allerede vært mulig å verifisere ladekapasiteten til 2019 Nissan Leaf 60 kWh og tallene er meget lovende, med en hastighet på 102 kW kraftoverføring som lar deg gjenopprette nesten hundre prosent av batteriet på omtrent 30 minutter.

Dette takket være at Nissan som sagt har bestemt seg for ikke å begrense lastekapasiteten. I tillegg den interne laderen som er innebygd i Leaf går opp fra 11 til 22 kW, som vil tillate oss å lade opp på i underkant av tre timer. Alt dette er også ledsaget av en kraftigere motor160 kW eller hva som er det samme, ca 215 hk.

DgJZza2XkAAZrKK

I lys av disse dataene er det mer enn sannsynlig at 2019 Nissan Leaf inkludere en aktivt batterikjølesystem I motsetning til den nåværende, som lider mye når utetemperaturene er ekstreme (både kalde og varme) samt når flere raske oppladinger må gjennomføres, noe som får batteritemperaturen til å stige og derfor reduseres ytelsen.

Leave a Comment