Nissan X-Trail, en eventyrlig familie-SUV

I sin katalog har de Nissan Qashqai som ledende innen salg blant SUV-er, for et bredere publikum. Og over, den Nissan X-Trail som angår oss, og som dekker mer spesifikke behov. Er han Ideell SUV for familierikke bare for deres 7 seter og en stor innvendig plass; også for sin robuste design, akkompagnert av firehjulstrekk hva de kaller Alle modus 4×4-i.

Nissan X-Trail er «storebroren» til den bestselgende SUVen, Nissan Qashqai. Det er det ideelle alternativet for familier på grunn av sine 7 seter og en stor innvendig plass, sin firehjulsdrift og en pålitelig 2,0-liters dieselmotor med 177 HK kraft.

En SUV med 7 seter, romslig og allsidig

Minivanene har stupt i salget, og det de ser etter nå familier De er SUV-modeller. Hovedsakelig med en bred innvendig plass, men også med en mekanisme som imøtekommer behovene til alle medlemmene. Det er i denne forstand at Nissan X-Trailen modell som tilbyr tre seterader for 7 seteri en typisk layout med to seter bak.

Men allsidighet av modellen er ikke bare garantert av innvendig plass, brukt av disse 7 setermen også for en pålitelig mekanikk med motor 2.0 dCi med 177 hk, diesel, i sin mest interessante versjon. Vi kan også finne den med blokken 1.6 dCi med 130 hk, og i bensinversjon med firesylindret blokk og 1,6 liter med 163 hk. 2.0 dCi vi valgte, med total trekkraft Alle modus 4 × 4-i.

interiør nissan x trail

Intelligent beskyttelsesskjold: sikkerheten til Nissan X-Trail

Hva familiebilÅpenbart et av hovedpunktene i Nissan X-Trail Det er sikkerheten den gir sjåføren og passasjerene. Den har en sensor foran for Antikollisjonssystem Frontal, og utstyrer også teknologien til blindsonedeteksjon å avgi et akustisk varsel når vi nærmer oss et objekt, for eksempel i ryggemanøvrer -på parkering- uten sikt.

Disse elementene er det som utgjør Smart beskyttelsesskjold av Nissan X-Trailved siden av System for ufrivillig kjørefeltavgang, som varsler sjåføren når kjøretøyet skal forlate kjørefeltet når det ikke skal. Og dette «skjoldet» innebærer å ha i kjøretøyet også en 360 graders synskamera som parkeringshjelp; samt teknologien til Signalgjenkjenningden utmattelsesdetektor for sjåføren og, selvfølgelig, et bredt utvalg av front-, side- og gardinkollisjonsputer.

Du kan konfigurere Nissan X-Trail på nettsiden, eller be om en test for å lære mer om modellen.

teknologisk avansert

På midtkonsollen, ved hånden av sjåføren og hans passasjer, Nissan X-Trail har en touch-skjerm med systemet NissanConnect som huser kontrollene til musikk og GPS-navigasjonsamt andre interessante funksjoner som f.eks internettradio, Google-søk og andre applikasjoner, og til og med tilgang til sosiale nettverk. I utgangspunktet, alt vi har på smarttelefonen vår -koblet med Bluetooth eller USB-, på en komfortabel og rask måte for å unngå distraksjoner mens du kjører.

Leave a Comment