Ny Ford Explorer 2023, opptil 340 CV med to motorer og 500 km autonomi

Han 2023 Ford Explorer er en del av en viktig transformasjon Av merket. de vil ha gjenopprette identiteten din og satse på å være «mer amerikansk» i Europa, men samtidig ønsker de å satse veldig bestemt på elektriske biler. For dette har de knyttet til Volkswagen og faktisk kommer de til å bruke teknologien din. Denne nye Ford Explorer, selv om den har lite eller ingenting å gjøre i sin estetikk med Volkswagen ID.4, bruker faktisk det samme MEB-plattform fra Volkswagen-konsernet. Det samme med Skoda Enyaq. En høyst interessant innsats som avslører hva vi kan forvente av Ford i årene som kommer.

Den nye 2023 Ford ExplorerNår det gjelder designet, er det en bil med en klar Amerikansk stilJa, men med en viktig tilbøyelighet for minimalisme. Dermed fremstår det på forsiden subtilt og sofistikert med noen fin optikk med LED-teknologi der den svært tynne dagsbelysningen vekker oppmerksomhet, og fortsetter et markert sentralbånd i sort og med modellens logo. Kroppen måler 4,46 meter langså det er en modell som konkurrerer direkte med alternativer som Volkswagen ID.4.

ford explorer 2023 2

Dette er den nye Ford Explorer 2023, amerikansk stil og banebrytende elektrisk teknologi

For å forsterke det muskuløs karakter ny 2023 Ford Explorer, har merket tydd til «klassikerne». I nedre del av karosseriet, plastbeskyttelser i sort, og montering av store dekk. Spesifikk, dekk mellom 19 og 21 tommer som får Explorer til å virke større enn den faktisk er. Og i sidevisningen kan vi se at baksiden viser veldig rette former som derimot vil favorisere en større innvendig plass og fremfor alt en større lastekapasitet.

Ford har fått en bil som, med 4,46 meter lang, det føles større enn det er på utsiden, men det er det også veldig godt brukt innvendig. Den glaserte overflaten er større enn vanlig, selv om den «falske» C-stolpen har et vinylbelegg som skjuler glasset og også slipper gjennom lys. Lysstyrken inni er veldig høy, og det gjør at den gir en større følelse av beboelighet. Men den har også en veldig kort overheng bak og, som vi sa, en veldig rett siste søyle.

ford explorer 2023 3 1

Mye kvalitet og godt utstyr i Ford Explorer 2023

Inni 2023 Ford Explorer har blitt brukt Syntetisk lær og har valgt en veldig rent layout av alle elementene. Denne filosofien opprettholdes minimalisme med rette linjer og et svært subtilt design. Dette favoriserer igjen følelsen av romslighet i interiøret. Men samtidig er det et sofistikert produkt, fremfor alt på grunn av høy teknologisk belastning som den forlater fabrikken med. Det mangler ikke på en 5,3-tommers skjerm som digitalt instrumentpanel og en annen, for multimediesystemet, vertikalt og med intet mindre enn 15 tommer diagonalt.

Merket har ikke glemt å inkludere ting som elektriske justeringer for forsetene, som også er det varmes opp avhengig av finish, et system av varmepumpe klimaanlegg, trådløs ladeteknologi for smarttelefonen, perifere synskameraer for parkeringshjelp, panoramatak og en lang rekke utstyr. På nivået av kjøreassistentteknologier har den nødvendig maskinvare og programvare for å gi nivå 2 av autonom kjøring.

Dette romslige interiøret er bemerkelsesverdig i baksetene, med mer plass tilgjengelig enn vanlig for beboerne på denne andre raden, men også i dens romslig bagasjerom på 450 liter kapasitet. Vi visste allerede at MEB-plattform av Volkswagen Group lar elbiler lages med mye innvendig plass, men det er sant at det amerikanske merket har kunnet utnytte sitt fulle potensial. Og samtidig har den også målrettet en mest premiumprodukt enn sin bror Volkswagen ID.4.

Den andre skjermen, som er den som tilsvarer multimediesystemet, har en mobilsystem. Med andre ord kan denne store 15-tommers diagonale skjermen, selv om den alltid har samme vertikale orientering, regulere i helning med en forskjell på opptil 30 grader. En flott idé som vi ikke hadde sett før nå i en annen lignende bil.

interiør ford explorer 2023 1

Opp til 340 CV med to elektriske motorer og ca 500 km autonomi

Det amerikanske merket har annonsert tre versjoner som vil være tilgjengelig i Norway. To versjoner av dem vil ha bare en elektrisk motor bak, med bakhjulsdrift, som vil gi 170 og 286 hk maksimal effekt, henholdsvis. Den tredje versjonen vil nå opp til 340 hk av maksimal effekt, men i dette tilfellet med to elektriske motorer og derfor også med firehjulstrekk. Det de imidlertid ikke offisielt har avslørt, er batteri Hva skal den nye ha på seg? Ford Explorer 2023.

Men vi kan gå videre at når vi ser rekkevidden til Volkswagen ID.4, er det mest logiske at den nye elektriske Explorer bruker den samme 77 kWh batteri av energilagringskapasitet. Og et annet faktum som de offisielt har avslørt, er at versjonen med større autonomi kommer til å eksistere 500 kmomtrentlig i WLTP-godkjenningssyklusen.

Refererer til Lastekapasitet av denne nye Ford Explorer 2023, vil nå 135 kW av maksimal effekt og i likestrøm, mens i vekselstrøm vil den innebygde laderen være av 11 kW av maksimal effekt. Ved å bruke sitt fulle potensial, vil den nye Explorer kunne gjenopprette seg fra 0 % til 80 % på 35 minutter, omtrent. Tall som heller ikke er overraskende fordi det tross alt er grunnlaget for den tyske modellen.

Leave a Comment