ny mer fargerik, utstyrt og økonomisk versjon

Segmentet av B-SUV er enormt konkurransedyktig, og stikk hodet over Renault Capture Det virker ikke så enkelt. Men for det, han nissan juke har en ny versjon som virker fokusert på å overbevise den yngste. Heter Nissan Juke Moro og legg til det etternavnet som ved sin direkte oversettelse ville være «moro». Men hvorfor dette etternavnet? Fordi det følger linjen til de nyeste versjonene, er det forpliktet til en største fargerikemen legg samtidig til mer standardutstyrog også til en attraktiv pris som starter i €21 140 i henhold til offisielle priser.

Det er kanskje ikke den mest attraktive prisen for et ungt publikum, men det er begrunnet med en standard utstyr det i Nissan Juke Moro se automatisk klimakontroll eller 5,8-tommers berøringsskjerm for infotainmentsystemet og GPS-navigasjon. I tillegg til ovennevnte har vi velgeren av kjøremodusercruisekontroll og fartsbegrenser, 18 tommers hjultilkobling Bluetooth og USBryggekamera for parkering og perifere sensorer, nøkkelfri adgang og start og lyssensor, blant noen andre som multifunksjonsrattde fire elektriske vinduene eller den blandede polstringen i stoff og skinnmed høydejusterbare forseter.

nissan juke moro

Nissan Juke Fun lander med mer utstyr og nye estetiske detaljer, mer attraktiv enn noen gang

Det «morsomme» med dette Nissan Juke Moro Det er i fargekombinasjonen. kan velges i svart eller gult bare, og denne fargen er den som utgjør ikke bare karosseriet, men også de 18-tommers lettmetallfelgene, blant andre veldig typiske estetiske detaljer for modellen. Det følger med mørke krystaller, og i tillegg til dette bringer den også trimmene til frontlyktene i gult, selv om det ikke er det eneste. Kontrasttonen strekker seg også til interiøret, med gule detaljer på midtkonsollen, på innvendig polstring, på sømmene på de spesifikke mattene, armlenene i dørene og ventilasjonsuttakene for den automatiske klimakontrollen.

nissan juke moro

Og som vi nevnte tidligere, det kommer noe mer utstyrt enn vanlig, med alt vi allerede har nevnt og i tillegg de sammenleggbare og elektrisk justerbare utvendige bakspeilene, eller tåkelysene. Startprisen er €21 140men som vi nevnte tidligere, er det offisiell pris på Nissan Juke Nismo, uten å bruke noen form for rabatt eller kampanje. Derfor, hvis vi sammenligner det med resten av utvalget, er det mye mer attraktivt. Spesielt er de følgende priser, med bensinmotoren 1.2 DIG-T 115 HK og dieselen 1,5 dCi 110 HK:

  • 1.2 DIG-T 115 CV FUN 21.140 euro
  • 1,5 dCi 110 CV FUN 22.890 euro

Fotogalleri

[tw_gallery type=»gallery,slider» height=»200″]

[/tw_gallery]

Leave a Comment