Ny Mercedes-Benz S-Klasse 2018, hva har endret seg?

De restyling av Mercedes klasse S har blitt utgitt i Shanghai bilutstilling ved siden av Klasse A Sedan. En fornyelse for sedan av tysk representasjon i form av 2018 S-klasse at selv om det introduserer få endringer i designet, har det viktig nyheter i sin mekanikk og teknologi. Det er nye motorer i utvalget og systemet debuterer Intelligent Drivesom er enda et skritt mot autonom kjøring.

mercedes s class 2018 restyling

Subtile designendringer

I den rent estetiske delen av Mercedes S-klasse 2018 helt ny, som vanlig i restylingen ny har blitt introdusert grille som åpner med fremre støtfanger Nydesignet, med mer bemerkelsesverdige luftinntak og små justeringer av hovedoptikken. Også bak har blitt introdusert LED lys av nytt design og justeringer for støtfangeren, det samme som nye eksosuttak bølger hjul mellom 17 og 20 tommer.

Dens utvendige design har blitt noe revidert både foran og bak. Ny støtfanger, modifiserer optikken subtilt og har nye hjul på opptil 20 tommer.

mercedes s class 2018 restyling

Interiøret er oppdatert

Interiøret er oppdatert med detaljer som f.eks ambient interiørbelysning med 64 nyanser forskjellig og konfigurerbar fra sentralskjermen. Eller ny flyer med berøringskontroller på hver side. Og systemet er også utgitt Energigivende komfortkontrollsom er designet for å oppdage sjåførstemning og følgelig tilpasses automatisk massasjen av setene, samt klimaanlegg.

Men denne restylingen av 2018 S-klasse Det innebærer også å satse på digital kontroller kjøring og infotainment, som i E-Klasse, med to 12-tommers skjermer for midtkonsoll og førerposisjon, med høy oppløsning og et komplett grensesnitt. Et teknologisk sprang sammen med systemet Intelligent Drive for semi autonom kjøringmed muligheten til å kontrollere sikkerhetsavstanden, bremse automatisk, kontrollere akselerasjon og oppdage trafikkskilt for å handle deretter.

mercedes s class 2018 restyling

Mer effektive motorer i 2018 S-Klasse

Men det er en annen viktig utvikling for ny Mercedes-Benz S-klasse 2018, og det er i mekanikkdelen. vi har fire nye motorer siden seks sylindre på linje og med 3,0 liter kubikkkapasitet: med 290 hk i S 350 d og 345 hk i S 400 d. og en annen blokk 4,0-liters V8 med 475 eller 620 hkmens vi velger versjonen S 560 eller S 63 AMG. Den første med 700 Nm av maksimalt dreiemoment, og den andre med ikke mindre enn 900 Nm.

Denne mekaniske utviklingen har tillatt redusere bensinforbruket med 10 %Takk til sylinderfrakobling å jobbe bare med halvparten. Og versjonen er optimalisert S Plug-in Hybridnå med 13,3 kWh av batteri og tilbud 50 km av autonomi sammen med den sekssylindrede 48V som elektrisk støttesystem. Og alt dette Den kommer til forhandlere i juli 2017.

Bilder av Mercedes-Benz S-Klasse 2018

Leave a Comment