Ny MINI John Cooper Works Cabriolet, enda mer kraft

Det uttrekkbare taket har nådd rekkevidden MINI John Cooper Works, som er basert på tredørsversjonen og, som alle andre med dette etternavnet, inkluderer en kroppssett fokusert på maksimal sportsånd, ikke bare i utseendet, men også med forbedringer for dynamisk oppførsel. Dette nye John Cooper Works Cabriolet monterer en 2,0-liters TwinPower Turbo firesylindret blokk, et beist.

I den lille John Cooper Works cabriolet møtes vi 231 hestekrefter for forakselen, en 2,0-liters TwinPower Turbo firesylindret motor med manuell girkasse eller automatisk Steptronic-girkasse seks hastigheter. Når det gjelder den sporty versjonen av MINI cabriolet, har firmaet introdusert kroppsforbedringer med torsjonsstenger spesielt designet for det, samt en suspensjon stivere.

mini john cooper fungerer cabrio

Nye MINI John Cooper Works Cabrio, essensen av den lille sportsbilen som nå er cabriolet

En akselerasjon på 0 til 100 km/t som løser seg i 6,6 sekunder med manuell girkasse, og som forbedrer til den 6,5 sekunder med automatisk Steptronic girkasse. Toppfarten varierer også, og rekker 242 km/t i det manuelle alternativet, men faller til 240 km/t med Steptronic-byttet. Det som imidlertid gagner automatikken er forbruk, av 5,9 liter i hundre ifølge godkjenningen, og som vokser kl 6,5 l/100 km med manuell girkasse.

Kabriolet er forbedret avstand mellom aksersom nå når 2,49 meter og tillater en bedre beboelighet og en plass på 215 liter for støvelen, så lenge toppen er lukket. Nå, med taket tilbaketrukket, er det redusert til 160 liter.

mini john cooper fungerer cabrio

MINI cabriolet med John Cooper Works sportslighet

Angående MINI Cabrio 2016, i denne John Cooper Works skryter av 17 tommers hjul Spoke Spoke Silverque, og til og med muligheten for å legge til de av 18 tommer i dobbel tone. Designet, som det er tydelig, har blitt formet for å gi denne MINI Cabriolet all karakteren til John Cooper Works-navnet, og dette oversettes til en dobbel eksosuttak senter bak, emibacket seter i skinn og alcantara, skinnratt med årer og andre slående detaljer.

Når det gjelder hetten, har den en elektrisk system for lukking og åpning, som ferdigstilles i 18 sekunder og fungerer i maks 30 km/t. I tillegg til dette kan soltakfunksjonen også benyttes uten fartsgrense, og mulighet for tilpasse panseret med klassiske MINI striper.

Leave a Comment