Ny Opel Corsa 2023, et stort sprang og nå med ECO-merke til populære priser

Han opel corsa hadde gått ubemerket hen en stund, men det er fordi det trengte en restylingog nettopp kommet i form av Opel Corsa 2023. En viktig fornyelse for modellen som, la oss ikke glemme, i dag er tilgjengelig fra noen interessante €17 350. Innføringen av en fornyelse forutsetter, for modellen, ankomsten av en mye mer moderne design og med en klar tilbøyelighet sportslig. Men det har de også forbedrede motorer slik at den blant annet har miljømerke av DGT. Kom igjen, hva er en stort sprang for modellen.

Han nye Opel Corsa 2023 Den kommer som en restyling etter at generasjonen ble introdusert for fire år siden. Som det ikke kunne vært annerledes, på designnivået har det vært på høyden av merkets siste lanseringer og har tilpasset seg nytt formspråk som introduserte Mokka. Preget fremfor alt av visir Blank svart front som gir et perfekt gjenkjennelig utseende til alle modeller av det tyske merket. Den har også Intelli-Lux LED-frontlyktersom er matrise LED-lykter med adaptiv lysstråle, en teknologi som få modeller innen segmentet tilbyr og som virkelig anbefales.

opel corsa 2023 2

Alle nyhetene om den nye Opel Corsa 2023, et stort sprang som kommer fra hånden til DGT ECO-merket takket være nye motorer

Det forblir med identiske dimensjoner og proporsjoner, men den Vauxhall Corsa 2023 har endret design nesten fullstendig ved å introdusere Opel Vizor, noen nye LED-frontlykter og noen andre endringer i elementer som støtfangerne. For eksempel har luftinntakene til støtfangeren vokst, og det er også introdusert nye funksjoner bak som gir den et «utseende» mer moderne og sporty enn i forrige iterasjon. Alt dette kommer selvfølgelig med en ny kroppsfarge kalt Grafikk grå og sammen med nye felgdesign.

Hva om han Vauxhall Corsa 2023 premierer nye Intelli-Lux LED-frontlykter fordi selv om denne teknologien allerede var tilgjengelig, hadde den det 8 dioder LED og i denne restylingen har den nå 14 lysdioder. Med andre ord en betydelig forbedret lysstråle for større komfort og tryggere kjøring. En endring som kommer fra hånden av nytt trekk for setene og en betydelig teknologisk sprang i cockpiten. Har to 10-tommers skjermer som brukes til henholdsvis det digitale instrumentpanelet og multimediasystemet.

opel corsa 2023 3

Dette nye multimediasystemet i Vauxhall Corsa 2023Forresten, den er allerede kompatibel med Trådløs Android Auto og Apple CarPlay, som også er en interessant forbedring på et teknologisk nivå. I tillegg til disse teknologiene har andre blitt lagt til, for eksempel en nytt panorama- og høyoppløselig kamera for bakoversikt på parkeringsplassen. Den har kollisjonsvarsling med nødbrems, adaptiv cruisekontroll og en lang rekke sikkerhetsfokuserte kjøreassistentsystemer. Kom igjen, praktisk talt alt har blitt forbedret i denne iterasjonen av Opel Corsa.

Nå kanskje den viktigste endringen som er introdusert i denne nye Vauxhall Corsa 2023 er slektningen til hans mekanisk. Fordi? For selv om tilgangsversjonen forblir intakt på motornivå, og det er interessant fordi det vil hjelpe holde inngangsprisen lav, får de øvre nivåene en viktig nyhet. har blitt introdusert 48V mild hybrid teknologi både for motoren 100 hk når det gjelder motoren 136 hk. Og det, som du allerede vet, betyr å ha miljømerke av DGT i begge mekaniske konfigurasjoner.

På den annen side Opel Corsa-e 2023som er den elektriske versjonen av modellen, vil nå være tilgjengelig i versjoner av 136 hk og 156 hk. Og i disse versjonene er det mulig å oppnå, i henhold til WLTP-godkjenningssyklusen, en autonomi av 357 km og 402 km, henholdsvis. Og dette er fordi merket dessverre ikke har rørt batteriet, som fortsatt er fra 50 kWh av energilagringskapasitet, nøyaktig den samme som før. Men det kan lastes opp til 100 kW maksimal kraft for å oppnå en utvinning fra 20 % til 80 % på bare 30 minutter.

Leave a Comment