Ny Peugeot Traveler med 9 seter

ikke den første 9 seters varebilmen det er den første med dette komplett utstyr. Den nye Peugeot Traveler Den har dermed tatt avstand fra Toyota Proace og Citroën Spacetourer som den deler praktisk talt alt unntatt en spydspissteknologi som det franske merket har introdusert med tre karosseriformater og to finisher for hver av dem.

Peugeot Traveler

begge til bruk profesjonell som for enkeltpersonerkan den nye Peugeot Traveller godkjennes med 9 seter. Den er bygget på emp2 plattform og måle 4,6 meter i sin mest kompakte versjon, selv om den også har kropper av 4,9 meter og en større versjon med 5,3 meter av lengde. Og i alle fall i bagasjerommet finner vi et minimum av 140 liter for konfigurasjon av enkeltpersoner og med de 9 setene aktivert, men den lengre kroppen tilbyr oss 4.554 liter belastning maks.

Peugeot Traveler kommer med VIP-utstyr

Combispace er versjonen for enkeltpersoner og tilbyr oss 5, 7 eller 8 seter, men vi har to versjoner for profesjonell transport: Shuttle og VIP Shuttleog tilbyr oss de første 5 eller 9 setene, mens den siste av disse tilbyr 6 eller 7 seter.

Peugeot Traveler

I det mest grunnleggende utstyret finner vi 17 tommers hjul med sammenleggbare bord for baksetene, samt solgardiner for disse passasjerene og trisone klimakontroll. Men i versjonene for fagfolk innen persontransport har det mest komplette utstyret til og med lærseter står overfor, grunnen til at plassene er redusert, og omgivelsesbelysning. Og selv om han gjentar trizone klimaanleggavslutningen VIP Shuttle Den har en jevn diffusjon uttrekkbart bord å gi et arbeidsmiljø og til og med glasstak for å fremme naturlig interiørbelysning.

med blokkene 1.6 BlueHDi Vi finner den med 95 hestekrefter og mulighet for å installere Start&Stop-systemet, eller en høyere versjon på 11 hestekrefter. og med blokken 2.0 BlueHDi er alternativene til 150hk og 180hkden andre av disse to med Start&Stop også.

Leave a Comment