Nye Fiat 500S har allerede en pris i Spania

Med fornyelsen av Fiat 500som fører med seg noen kosmetiske endringer og interiørforbedringer, i tillegg til nye motorerkommer også Restyling av Fiat 500S. Vi visste det allerede, men det vi har nå er det pris i Norway. Og som en påminnelse, bare kommenter at det følger med nytt 16 tommers hjul laget av legering, debuterende spesifikke støtfangere foran og bak, mer sporty, og sideskjørt også med et mer visceralt snitt, med et lukket og cabriolet karosseri.

Som før han kom restyling til Fiat 500S, i den lille urbaniteten med sporty luft finner vi en «coupé» og cabrio-versjon. Selvfølgelig, med denne fornyelsen av modellen, i tillegg til at vi har endringer i støtfangerne, nå enda sportigerekommer også de nye pilotene kjent for standardversjonen av 500. Italieneren, i sin sporty versjon, har også speil i en kontrasterende gråtone, krom eksosrør og overtonede vinduer.

fiat 500s cabrio side

interiør fiat 500s cabrio

interiør fiat 500s cabrio

Komplett utstyr i Fiat 500S, den mest sporty smaken av den italienske urbaniteten

Når det gjelder interiøret utstyr ledes av instrumenteringen med en 7 tommers TFT berøringsskjerm og det skinnkledde flerhjulsrattet. I tillegg til ovennevnte har vi uConnect-systemet, automatisk klimakontroll og selvfølgelig både vinduene og speilene er elektriske. Inkludert er også girspaken i skinn, Bluetooth- og USB-tilkobling, sammenleggbart baksete i deler og en rekke tilleggsdetaljer sammenlignet med standardmodellen.

I tillegg til ovennevnte kan vi også konfigurere den med trukket med skinn, som du må legge til nesten 1100 ekstra euro. Det er en annen serie med interessante statister, for eksempel fast soltak, som er priset til 520 euro, eller det lysfølsomme innvendige speilet til 130 euro. Uten å nå cabrio-versjonen, som ville vært det maksimale uttrykket for denne sommersmaken, kan vi også ta det elektriske soltaket for ytterligere 750 euro. Uansett er prisene som følger:

fiat 500s bak

Priser for Fiat 500S i Norway

med motor 1.2i med 69 hk kraft og en 5-trinns manuell girkasse Fiat 500S har en grunnpris på €15 070. Hvis vi velger et høyere effektnivå, vil 0,9 TwinAir med deres 85 hk av makt og endring dualogiskså går vi til €17 070. Den samme tidligere prisen er for 0,9 TwinAirmen med 105 hk kraft og med 6-trinns manuell girkasse. De siste alternativene, dyrere, er 1,3 MJT 95 CV til 18.570,- euro koblet til den 5-trinns manuelle girkassen, og 2.800 euro mer som vi må legge til i noen av de tidligere versjonene, når det gjelder Fiat 500S cabriolet.

Leave a Comment