Også en Fiat 124 Targa? Slik ser de for seg rivalen til Mazda MX-5 RF

Det bør ikke glemmes at, redusere det til det mest grunnleggende, det Fiat 124 Spider Det er en italiensk Mazda MX-5. Bortsett fra åpenbare forskjeller, ja, men det er en direkte responsog nettopp derfor er det de som allerede satser på at, som med MX-5, en targa versjon fra italiensk. I følge X-Tomi, en av våre favorittdesignere på TestCars.es, vil noe slikt være utseendet til denne hypotetiske Fiat 124 Targa.

I Mazda har de ikke ønsket å kalle sin MX-5 Targa, men det er det. Og ingenting endres annet enn karosseriet, og kun fra A-stolpen. Resten av modellkonfigurasjonen er helt lik, selv om denne Liten forskjell er viktig i produksjonen, og innebærer visse kostnader som ved Fiat 124, kan være et hinder for å gjennomføre den hypotetiske modellen foreslått av X-Tomi. For ville det virkelig være etterspurt å gjøre det verdt å sette i produksjon? Foreløpig blir det viktigste å se hvordan markedet reagerer på Fiat 124 SpiderFor et annet alternativ som også har blitt vurdert er coupé-karosseriet.

Mazda mx5 targa

Kommer det en Fiat 124 Targa? Hvordan ville det vært?

Det første fotografiet av artikkelen er den aktuelle modellen, den hypotetisk Fiat 124 Targa som X-Tomi foreslår. Og det andre bildet tilsvarer den virkelige versjonen med en Targa-kropp av Mazda MX-5. Og som vi forventet, i Mazdas er det eneste som endrer seg karosseriet, men den mekaniske konfigurasjonen er nøyaktig den samme, og tatt i betraktning denne referansen i en mulig Fiat 124 Targa ville vi beholde 1.4 MultiAir Turbo med 14 hester av makt. Så tydeligvis kostnadene ville bli redusert som på den annen side må forutsettes i utviklingen av et nytt design og karosseri.

Spørsmålet er det det er ingen bekreftelse, og heller ikke filtrering som peker mot en Fiat 124 med dette karosseriet. Og husk at det også er en Abarth 124 Spider med 170 hester og Mazda MX-5 RF når 160 hestekrefter med 2,0-liters blokken, kanskje det ville vært mye mer fornuftig å gi den dette Targa karosseri til Abarth-modellen, eller i det minste basert på dens mekaniske forbedringer. Uansett ville 140-hesters 124 Spider passet helt opp mot 131-hesters 1,5-litersversjonen av Mazdas targa.

Leave a Comment