Opels elektriske «lavpris» har nå 402 km autonomi og har forbedret seg på alt

i rekkevidden av vauxhallhans billigste elbil i dag er opel corsa. Som forøvrig til nå hadde blitt kalt Opel Corsa-e, og likevel med denne stor oppdatering som har blitt utført på ham er kommet for å bli kalt Vauxhall Corsa Electric. Vel, navnet er på ingen måte det eneste som har endret seg, men det har de også oppdatert sin estetikk og har fornyet sine elektriske konfigurasjoner. En av de store nyhetene er at den nå når 402 kilometer med autonomi i henhold til WLTP-sertifiseringssyklusen. En utmerket figur, spesielt hvis vi tar i betraktning at det er en bil med hovedsakelig urbant fokus.

Selv om det ikke er det mest relevante å være elbil, er det nye Opel Corsa Electric 2023 Den har en tydelig utformet mer moderne og med en tilbøyelighet sportigere. Det tyske merket har lykkes fullt ut med de estetiske endringene det har gjort, og fremfor alt har det gitt fremtredende Opel Vizor. Den foreningen i blank svart og horisontalt mellom frontlyktene, som forresten, bruker ledet teknologi. Og ikke hvilken som helst teknologi, men Intelli-Lux lysdioder; det er å si, Matrise LED som har gått fra å ha 8 dioder til intet mindre enn 14 dioder. Det er den mest avanserte belysningsteknologien i dette segmentet, og det betyr en sikkerhetsnivå langt overlegen i Opel Corsa Electric 2023.

opel corsa 2023 1

Mange endringer i Opel Corsa Electric, i tillegg til større autonomi og mer kraft for den elektriske «lavpris»

I tillegg til det som er nevnt før, er støtfangerne foran og bak betydelig revidert. Han Vauxhall Corsa ElectricSom vi nevnte, ser den klart sportigere ut enn i sin forrige iterasjon. Men den lanserer også nye hjuldesign, en ny kroppsfarge som er den som vises på bildene og en lang liste med små, men viktige endringer. inne er det nytt trekk og fremfor alt har nå to 10-tommers skjermer som tjener henholdsvis for digital instrumentklynge og multimediesystemet.

Nå har den mer og bedre teknologi. Rattet introduserer et nytt design i Opel Corsa Electric og også girspaken er oppdatert. Den har kompatibilitet med Android Auto og Apple CarPlayog det beste av alt er at både den ene teknologien og den andre endelig kan brukes trådløst, ved å bruke trådløs tilkobling. I tillegg er en nytt panoramakamera med høy oppløsning for bakoversikt, som et avansert parkeringsassistentsystem.

opel corsa 2023 2

Og vi kommer endelig til virkelig viktig for en elbil. Som er, hvordan kunne det være annerledes, den elektriske delen. Nå ham Vauxhall Corsa Electric Den har større kraft, fordi den har blitt introdusert, i tillegg til den elektriske motoren til 136 hk av maksimal effekt, en ny versjon med 156 hk av makt. Både den ene og den andre har et batteri av 54 kWh av energilagringskapasitet. Og takket være denne nyheten har Opel Corsa Electric 2023 en konfigurasjon på 357 km med maksimal autonomi og en annen som når opp til 402 km autonomi.

Så ikke bare har designet blitt kraftig forbedret, og det har det blitt mye mer og bedre teknologimen også Opels billigste elbil har vært forbedret autonomi og en ny konfigurasjon har blitt introdusert Kraftigere. En suksess fra merket som for øvrig i termoversjonene har introdusert mild hybridteknologi slik at de har DGT ECO-merket. Selv om det er en restyling, er det utvilsomt et stort sprang for modellen.

Leave a Comment