Opels nye SUV kommer denne uken

I løpet av dette året, Opel vil debutere syv nye modeller i markedet, og blant dem alle er det to nye SUV-er som vil dele en katalog med den nylig renoverte Opel Mokka X. I disse vilkårene forventer vi at Crossland X som en modell bare overlegen den som allerede er tilgjengelig, men med noen svært like dimensjoner og passer like godt innenfor segment B-SUV. Og over, den Vauxhall Grandland X som får oss til å vente litt lenger, og som vi fortsatt har få detaljer om utover at det blir en C-SUV som erstatning for Antara. I mellomtiden har vi allerede en første fotografi av Opel Crossland X som presenteres denne uken.

I påvente av presentasjonen hans, som vil finne sted denne uken, Opel har gitt ut et bilde av Crossland X etterlater oss lange tenner. Fremfor alt, fordi i dette fotografiet kan vi bare se en minimal del av fronten der det faktisk er få forskjeller med hensyn til Mokka X. Utover spekulasjonene om at den etterlater seg som mulig, vet vi at den vil ha litt rettere linjer enn Opel Mokka X, og spesielt bak, spesielt for å tilby en bedre innvendig beboelse med litt høyere nivåer, for eksempel i forhold til bagasjeromskapasitet. Dermed blir den ett steg over Mokka X, og vil erstatte Opel Meriva.

opel meriva 2017

Opel Crossland X vil bli presentert denne uken: noe større enn Mokka X, men med samme designstil

I Opels nye serie med personbiler, så klart Astra K er utgangspunktet for restens formspråk, og slik har vi sett det med Mokka X. Det vil si, jevnere linjer og med fremtredende elementer som ny grill foran eller frontlykter med «dobbeltvinge». De samme egenskapene, som vi ser i første fotografi av Opel Crossland Xvil forbli i den nye B-SUV selv med små endringer med hensyn til sin yngre bror, som f.eks lavere beskyttelse med alternativ design. I tillegg til dette kan vi allerede se at tåkelysene kommer til å endre posisjon og form, men ikke på en overdrevent merkbar måte.

opel crossland x

I de tidligere bildene som Opel har vist, er det eneste vi har vært i stand til å sette pris på Crossland X det vil være noe mer rett. Fremfor alt i ryggen og spesielt i C-stolpe, med knapt noen tilbøyelighet til å favorisere bruken av det indre rommet. På et annet nivå, i mekanisk seksjon vi kan forvente at du har identiske alternativer til Mokka X, og fremfor alt at den deler en stor del av interiørelementene. Nå, plassere ett trinn over på grunn av dimensjonene, er det mulig at det flere alternativer – og mer komplett – for utstyret, og at Opel gir den noe høyere kraftnivå. Om det blir slik, eller ikke, får vi vite det denne uken i den offisielle presentasjonen.

Leave a Comment