Oppdatering om mikrobrikkekrisen, slik er ting og når problemet vil ende

De halvlederindustrien Den har slitt i flere måneder med å møte etterspørselen. Bilindustrien blir alvorlig rammet av dette problemet. Globale data viser at salget av smarttelefoner og PC-er har bremset år etter år, og dette lindrer forsyningen. Imidlertid har produsenten STMicroelectronics, et av verdens største brikkefirmaer, en oppdatering om krisen. Dette er dagens situasjon og når tror du det vil være løst problemet vi opplever.

De etterspørsel etter mikrobrikker, som vi nevnte før, synker år etter år i sektoren for smarttelefoner og datamaskiner. Og ja, dette gjør at chipmakere og andre leverandører kan justere balansen mellom produksjon og etterspørsel. Imidlertid, i andre sektorer som den i bilproduksjon Situasjonen er veldig annerledes. I bilsektoren er etterspørselen inne rekordverdier. Som vi allerede vet veldig godt, er det dette som tvinger noen produsenter til redusere produksjonen deres og andre, som GM, for å lage ufullstendige biler.

halvledere

Mikrobrikkekrisen vil i det minste fortsette til år 2023

STMicroelectronicsen av verdens ledende chipprodusenter og en sterk leverandør av sjetonger til bilindustrien, har en oppdatere situasjonen. Selskapet dedikert til halvledere sikrer at kreve vil fortsette å være høyere enn produksjonskapasiteti hvert fall til neste gang år 2023. Med andre ord, for øyeblikket kommer halvledermangelproblemene til å fortsette minst ett år til.

Og denne oppdateringen om situasjonen er faktisk veldig positivt. For selv om noen produsenter mente at denne situasjonen skulle forbedres i løpet av andre halvdel av dette året, er det mange andre som hadde laget dårligere prognose. Intel, en annen svært viktig produsent av halvledere over hele verden, forsikrer at dette problemet vil fortsette til 2024. Og disse indikasjonene fra Intel har å gjøre med det faktum at halvlederindustrien er det Takle nedstengningene i Kinasom påvirker forsyningskjeden og til slutt produksjonen av utstyr for produksjon av halvledere.

STMicroelectronics» prognose er det krisen slutter i 2023når etterspørselen faller litt og chipmakere kan takle volum av virksomheten de opprettholder. Dette selskapet har imidlertid også tatt egne tiltak. De annonserte nylig at de er nær ved å åpne sine nye anlegg i Frankrike for å kunne øke produksjonen av halvledere. Og denne posisjonen er strategisk for å hjelpe den europeiske industrien med å gå tilbake til normaliteten.

For øyeblikket er det flere selskaper som har forsøkt å lage en prognose om når mikrochip krise. Og de er ikke engang enige om fristen, selv om de alle peker på at det er det mellom 2023 og 2024. Det er en forskjell på ett år mellom estimatet gitt av noen selskaper og det som er gitt av andre. I mellomtiden blir bilindustrien sterkt skadet pga ikke nok biler for å møte den eksisterende etterspørselen.

Leave a Comment