opptil 200 hk og kun med hybridmotorer

Han renault austral er en ny femseters SUV-modell som passer inn i utvalget til den franske produsenten as erstatter for Renault Kadjar; det vil si det med hans 4,51 meter Den har lenge vært en rival til alternativer som Volkswagen Tiguan, KIA Sportage eller Hyundai Tucson, blant andre. Målene til Renault Austral, i tillegg til dens 4,51 meter i lengde, er fullført med 1,62 meter i høyden og 1,83 meter i bredden.

På designnivå fortsetter Renault Austral med konseptet utgitt av Mégane E-Tech Electric, selv om det debuterer sine egne funksjoner. Den har et mer nøkternt og elegant bilde. På fronten reduserer optikken formene, og selv om lystegningen -med LED-teknologi- er ganske forseggjort, lager det nedre vedhenget bare en kurve. Det vil si at de nok en gang har satset på innover «C»-form. Det store gitteret rommer den nye logoen uten relieff og har en versjonsdifferensiert rammeverk eller avslutter. Renault Austral kan konfigureres med tofarget karosseri og bak viser det noe optikk med LED-teknologi også i form av C, dog med større horisontalitet og med litt skille mellom dem.

renault austral 2022 3

Design og teknologi i Renault Austral

Selv om frontlyktene alltid er med ledet teknologii Renault Austral har den valgt å tilby tre alternativer forskjellige: LED Pure Vision, LED Adaptive Vision og Matrix LED. Det høyeste kvalitetsalternativet er sistnevnte, en hodelykt med matriseteknologi som har syv moduler adaptiv per hodelykt og et automatisk justeringssystem for å endre retningen på lysstrålen. På den annen side, angående duotone konfigurasjoner som vi refererte til, har modellen syv forskjellige karosserifarger pluss «aksenttonene», som endrer fargen på taket og også huset til de utvendige bakspeilene.

Utvalget er delt inn i fire avslutninger differensiert av utstyret deres og noen designdetaljer. Deres kirkesamfunn er Balanse, Evolusjon, Techno og Iconic. Men i tillegg ny Esprit Alpine-pakke, som kun kan konfigureres i Techno- og Iconic-utførelsene. Denne pakken har en unik kroppsfarge, som er den satengrå på bildene, og et svart tak. I tillegg har versjonene med Esprit Alpine-pakken – som er noe sånt som AMG-pakken, eller M, på Mercedes- og BMW-modeller – har 20 tommers hjulspesifikke merker, noen svarte detaljer og også innlegg i Alcantara i enkelte deler av interiøret. Denne pakken legger også til blå, hvite og røde sømmer som en referanse til det franske flagget. I denne modellen, bagasjerommet byr på mellom 430 og 500 liter av kapasitet, et volum som er litt under gjennomsnittet hvis vi ser på modellene den konkurrerer med.

renault austral 2022 11

Hybridmotorer mellom 140 og 200 HK

I rekkevidden av konfigurasjoner mekanikk og motorer av den nye Renault Austral er det kun plass til hybridversjoner. Dieselmotorer er ikke tilgjengelig, men verken plug-in hybrider heller ikke noen ren elektrisk konfigurasjon. På den annen side kan den kun konfigureres med forhjuls-trekk. Tilbys i to versjoner mild hybrid med 140 og 160 hkhenholdsvis i tillegg til to versjoner hybrid med 160 og 200 hk. Til tross for den viktige forskjellen i hybridiseringen av den ene versjonen og den andre, har hele serien DGT ECO-merket.

De milde hybridversjonene starter på grunnlag av en 1,3 liters bensinmotor firesylindret motor ledsaget av en elektrisk motor på 12V og et batteri med lav energikapasitet. E-Tech Hybrid-versjonene, som er ikke plug-in hybrid, ligner på Clio E-Tech og Captur E-Tech, men med en betydelig teknisk utvikling. En annen bensinmotor er brukt, i tillegg til at driften av automatgirkassen er optimert og kapasiteten på litium-ion-batteriet er økt. kan utstyres med styrt bakakselkalt 4Control Advanced, for å redusere snusirkelen fra 11,5 til 10,1 meter.

Renault Austral, derimot, kan endre sin dynamiske oppførsel takket være velgeren til kjøremoduser som det franske merket kaller Multi-Sense. Den har alternativene Øko, komfort, sport og personlig, den siste er den eneste som lar deg konfigurere parametere manuelt basert på våre preferanser. Blant de ulike kjøremodusene endres hardheten på styringen. innendørs ambient belysning, utformingen av instrumentpanelet og også responsen til motoren. Og selv om det ikke lenger finnes firehjulsdrevne versjoner, kan modellen konfigureres med systemet utvidet grepsom har modusene snø og offroad.

Bilder av Renault Austral

Leave a Comment