Øye! Disse vanlige medisinene er farlige under kjøring

om selvmedisiner Det er bedre å ikke snakke, for det samsvarer ikke med oss, men om hva blande bilkjøring og narkotika, ja det berører oss. Og det er opp til oss fordi noen av de vanligste medisinersom vi alle har på kjøkkenet, de er farlige når vi skal kjøre Spesielt siden de kan produsere døsighetfor eksempel, og en bemerkelsesverdig tap av reflekser.

Når skal vi kjøre det er avgjørende å ha alle sanser ved rattet og veienog noen medisiner kan ta bort vår smerte eller depresjon, men De svekker også oppmerksomhetsspennet.. Faktisk, av de femten mest solgte medisinene i Norway i 2015, er nesten 50 % kontraindisert for kjøring for bivirkningene, som de fleste av oss ikke er klar over fordi… hvem leser prospektet? Det burde du vel.

medisiner

Ikke ta disse medisinene hvis du skal kjøre bil

Ringer nolotil en bjelle? Dens grunnleggende forbindelse er metamizolnatriumog i høye doser kan det påvirke kjøreevne redusere refleksene våre betraktelig. Det er en smertemedisin, og også en fiende av bilkjøring. Som lorazepam, reist mot angst, søvnløshet eller nevrose. og provoserer svimmelhet, tåkesyn, tretthet og døsighet ved noen anledninger -ganske ofte-.

Han også tramadola smertestillende som reduserer mental og fysisk kapasitet, og kan også forårsake svimmelhet, synsforstyrrelser og døsighet. Bølge metforminsom også kan forårsake forvirring, aggressivitet eller til og med tåkesyn fordi det, blandet med andre medisiner, noen ganger forårsaker hypoglykemi. Og lormetazepam det forårsaker også aggresjon, irritabilitet og agitasjon, som heller ikke er praktisk når vi kjører. i motsetning til alprazolamhvilken årsak døsighet som det meste ovenfor.

Er du allergisk? Vær forsiktig med hva du tar før du kjører

Annen farlig stoff for sjåfører er praktisk talt alle antihistamineret medikament som er ment å lindre effekten av allergimen som også bærer en beroligende effekt. kan gis svimmelhet, døsighet og et betydelig tap av reflekser, så det er viktig å være forsiktig med denne typen medisiner, hvis vi er allergiske, og unngå å ta dem når vi skal kjøre bil.

Leave a Comment