Panasonic lanserer sine kraftigste solcellepaneler, 430 W og svært høy energieffektivitet

Panasonic har lagt til nye alternativer i utvalget EverVolt av solcellepaneler kompakt størrelse. Det handler om HK Black Series 430W og 420W, som er såkalte fordi de er svarte solcellepaneler. Med dette krafttallet går de direkte inn i området som kraftigere alternativ, og utvilsomt den mest interessante for de som leter etter kraft i en begrenset størrelse og utmerkede energieffektivitetstall. Men det er også at de har en veldig interessant pris for sin bakkontaktteknologi og PERC.

Disse nye alternativene solcellepanel fra Panasonic, med betegnelse EverVolt HK Black SeriesDe lover å holde en 92 % effekt etter 25 års bruk og med en 22,2 % effektivitet. Ja, det er sant at det er noen solcellepaneler med en litt høyere energieffektivitetsindeks, men realiteten er at disse tallene er de beste vi kan finne på markedet i dag. Og ikke bare det, men de skiller seg også ut for sine kompakt størrelse og med svært liten forringelse over tid. Med andre ord, ikke bare er energieffektiviteten bra, men heller kombinasjonen med resten av fordelene de tilbyr.

IMG 0575

Den høyeste effekten i Panasonics solcellepanelserie: 430W og 420W alternativer

Et annet relevant faktum av disse Panasonics nye solcellepaneler er i hans Varme motstand. Og dette er spesielt viktig for spanjolene, for i Norway nyter vi et stort antall solfylte dager gjennom året, og i tillegg oppnås svært høye temperaturer i visse områder av landet. Vel, det nye Panasonic EverVolt 430 W og 420 W, som deler funksjoner bortsett fra kraft, har en temperaturkoeffisient på 0,26 % per grad i modulene dine.

Den eneste dårlige nyheten er at du må kjøpe disse solcellepanelene vent til våren 2023, som er da Panasonic annonserte at deres nye solcellepanelmodeller kommer i salg. Men for alt det vi nevnte tidligere, og for systemet med heterojoin med forbindelser uten hull, det er godt mulig det er verdt å vente til du kan installere disse nye solcellepanelene som det forresten ikke er gitt en eksakt pris for. Vi vet bare at de bruker teknologier som «gjør dem rimeligere».

IMG 0574

Det faktum at de har en høy energieffektivitet og som også bruker et system med heterojunction uten mellomrom gjør det mulig å dra mye bedre nytte av Ledig plass på taket av huset vårt. Dette og selvfølgelig også det faktum at de har en 430W effekt for hvert solcellepanel. Og dette er også grunnleggende ikke bare hvis vi ønsker å få maksimal mulig kraft av den begrensede overflaten på taket vårt, men også hvis hjemmet vårt har en høyt energiforbruk.

Panasonic er et selskap som i bilverdenen vi kjenner godt for å være en av de hovedcelleprodusenter batteri for elbiler. Faktisk er det en av de Teslas beste partnere i denne forstand. Men det er også at de også er veldig involvert i utviklingen av innovative teknologier innen solcellepaneler. De har betydelig anerkjennelse her, modeller med en svært høy motstand til temperaturer og progressiv nedbrytning, og noen garanti referanse for sine produkter innen sektoren.

Leave a Comment