Polestar Performance-pakke for Volvo S90 og V90

De nye Volvo S90 og familieversjonen, den Volvo V90 nettopp mottatt Polestar Performance-pakke som et alternativ i Storbritannia, og vil snart være tilgjengelig i andre markeder. Og som vanlig med Polestar Cyan Racing tillegg, er dette en finjustering alternativ med en ekstra fordelerdog uten estetiske variasjoner utover et par mindre detaljer.

For øyeblikket er tilgjengeligheten i Norway ikke detaljert, langt mindre prisen dette innebærer. ytelsespakke, men i Storbritannia er den allerede utgitt. Og i alle fall Polestar Performance-pakke tilbudt av det svenske firmaet for Volvo S90 og Volvo V90Det innebærer bare noen få små endringer. Nærmere bestemt er det oversatt, i det tekniske databladet, til 240 hk av makt og 500 Nm som maksimalt dreiemoment sammenlignet med fabrikkdataene som ville forbli på 235 CV og 480 Nm.

volvo s90 polestar sidefotografering

Volvo S90 og Volvo V90 med høyytelses «Polestar-pakke»

Du kan bare velge om D5 PowerPulse, som fra fabrikk tilbyr 235 CV kraft og med denne mekaniske omstillingen når den 240 CV, en liten økning. Og med hensyn til 480 Nm som maksimalt dreiemoment tar Polestar Performance Package begge modellene opp til 500 Nm. Men dette er ikke det eneste å ta hensyn til, siden forskjellene virker få men motor, girkasse og andre komponenter er retusjert for en mer sporty dynamisk respons.

Med Polestar-tuning, som kan bestilles fra fabrikk direkte fra Volvo-forhandleren, garantien påvirkes ikke og en spesifikk logo er også lagt til bak på kjøretøyet. På den annen side gir det også mulighet for å installere noen større dekk, men det er ingen annen kosmetisk tweak. Uansett er det sannsynlig at andre Polestar-modifikasjoner på karosseriet kommer snart, hovedsakelig støtfangerne.

Leave a Comment