Porsche Mission E kommer i 2019, elektrisk og billigere enn en 911

I Frankfurt 2017 har Stuttgart-firmaet igjen reservert noen øyeblikk for Porsche Mission-E. Den prototypen som vi allerede kjente og som forutser en ren elektrisk sportsmodell, med den nyeste teknologien fra produsenten. Vel, takket være denne motormessen vet vi det allerede vil bli produsert fra 2019og som vil komme inn på markedet med lavere pris enn Porsche 911. Vi snakker om $85 000spesielt i henhold til de siste dataene.

https://www.youtube.com/watch?v=HdYg2EPMKiI

Dessverre – med noen unntak- prototyper de er vanligvis langt, eller til og med veldig langt, fra det som endelig når markedet når det konseptet blir en produksjonsmodell. Fra Porsche Det har de lovet med Oppdrag E Det samme vil ikke skje, og de har startet med design med disse løftene. Designet er veldig nær prototypen som vi så for to år siden i Frankfurt; Det blir spennende, men litt annerledes. Det vil være påregnelige endringer som f.eks hologrammer de vil forsvinne innenfra

porsche mission e concept front

Porsche Mission E vil starte produksjonen i 2019

De inntreden i produksjon ny Porsche Mission-E forventes å skje slutten av 2019på en slik måte at de første enhetene allerede skal være i omløp i løpet av første halvdel av 2020. Og vi vet ikke bare det, men også at det nye elektrisk modell Porsche, den første rent elektriske, vil ha en lavere pris enn Porsche 911fylle gapet mellom ham og en Porsche Panamera av ny generasjon. I USA er ca $85 000.

porsche mission e concept interiør

Takket være denne modellen vil det være mulig å lage 1000 nye arbeidsplasser når produksjonsprosjektet starter, som de har investert for rundt 700 millioner dollar ved det nye anlegget i Stuttgart.

Vil Porsche Mission E være like rask som prototypen?

Det er ingen tekniske data fortsatt her Porsche Mission-E utover de som tilsvarer prototypen, som det er tydelig. Hos ham meldte han seg på 600 hk av kraft takket være kombinasjonen av bare to elektriske motorer til tjeneste 800 voltog også nå en autonomi på 500 kilometer. Produksjonsversjonen bør være i lignende tall, fordi utover det toppmoderne elektriske fremdriftssystemet, Porsche tar vare på selv den minste detalj på andre felt som f.eks aerodynamikken –som spiller til fordel for blant annet autonomi-.

porsche mission e concept

Denne aerodynamikken er det som for prototypen også tillot den å tilby i sitt tekniske ark a 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder som akselerasjon, og mindre enn 12 sekunder å nå 200 km/t fra helt stoppet. Fra Porsche har de garantert det det blir en skikkelig sportsbil for fordelene, men vi vil se hvor mye av disse tallene som er igjen i produksjonsversjonen.

Leave a Comment