radikal og mektigere, hva vet vi om ham?

Basert på Hyundai IONIQ 6, er det koreanske merket i ferd med å presentere en sportigere versjonsom kommer med navnet Hyundai IONIQ 6N. Den vil følge i kjølvannet av «N» med en varmemotor, og på forhånd vil den være den første elektrisk bil av sin sportsavdeling N. Og før lanseringen, planlagt til neste 15. juli, bringer vi en forhåndsvisning av hvordan det blir dens design og en forhåndsvisning av deres fordeler.

I denne rekreasjonen kan vi se at Hyundai IONIQ 6Nsom det er tydelig, vil skille fra resten av modellkonfigurasjonene for en sportigere design. I hvilke aspekter? I aspekter som en stor spoiler baksom utvilsomt vil være involvert i omsorgen aktiv aerodynamikk av modellen, og i seksjoner som dekk. Større felger, med sportigere dekk og med et spesifikt og eksklusivt design.

IMG 0477

Hva forventer vi av Hyundai IONIQ 6 N, den sportyste versjonen av den elektriske

I tillegg kan vi også forvente en annen støtfanger foranmed større luftinntak for å forbedre den sporty stilen, gi den et snev av mer aggressivitet og, selvfølgelig, gi Hyundai IONIQ 6 N en bedre kjølesystem. Ikke bare for motoren, men spesielt for litium-ion-batteriet. Det ville heller ikke være overraskende om vi, som i denne rekreasjonen, ser rød fargelinje i nedre del av kroppen og eksklusiv farge i paletten av maling til karosseriet.

Og sannheten er at fordeler av dette nye Hyundai IONIQ 6N De er i virkeligheten helt ukjente når det bare er noen få dager igjen til deres offisielle presentasjon. Det forventes imidlertid å være nærme 600 hk. Hvorfor? For faktisk, på et teknisk nivå, er modellen broren til KIA EV6, som bruker det samme e-GMP-plattform. Og innenfor rekkevidden til KIA EV6, er det nærmest dette konseptet KIA EV6 GT, som allerede tilbyr 585 hk. Så det er veldig, veldig sannsynlig at Hyundai vil bruke samme oppsett eller til og med gå litt lenger for produktdifferensiering.

Men når det har vært snakk om en hyundai n elektrisk Det har blitt kommentert at det koreanske merket er mer fokusert på å tilby en bemerkelsesverdig chassis og en dynamisk referanseoppførsel enn å ta ytelsen til batteriet eller dets elektriske motorer videre. Så vi kan være sikre på at Hyundai IONIQ 6 N vil ha systemet med Firehjulsdrift takket være en frontmotor og en bakmotor, da den har viktige justeringer i detaljer som f.eks fjæringen eller bremsesystemet.

Uansett, 15. juli blir det den offisielle presentasjonen av Hyundai N. Og der, i tillegg til Hyundai IONIQ 6 N, sies det at den nye Hyundai IONIQ 5 N også kunne avdukes; det vil si sportsversjonen av den vellykkede elektriske modellen som vi har kjent en stund.

Leave a Comment