Salgsrangering: de bestselgende SUV-ene i 2017

Han SUV-segment er den som for tiden har størst relevans i markedet, og det er også den som opplever videre vekst akkurat nå. År 2017Når det gjelder SUV bilsalghar nok en gang den ubestridte lederen nissan qashqai. Hans suksess gjentas i år i SUV-salgsrangering og er kronet som den bestselgende modellen måned etter måned. Men i Norway det er mange andre modeller som har lignende suksess.

Selv om leder udiskutabel i SUV-segment er han nissan qashqai, pallen er veldig nærme. Den andre og tredje posisjonen, hvis vi vurderer Bestselgende SUV-erer en «come and go» av modeller som Hyundai Tucsonhan Peugeot 2008 og Renault Capture. Disse tre diskuteres måned for måned blant topplasseringene. Imidlertid er det også svært vellykkede alternativer som f.eks Opel Mokka X, SEAT Ateca, KIA Sportage eller Volkswagen Tiguan.

nissan qashqai 2017

De bestselgende SUV-ene i 2017: bilsalgsrangering

Blant de ti beste av bestselgende SUV-rangering Det er vanlig å også finne Peugeot 3008 og den «store modellen» til det franske firmaet renault kadjar. Et av hovedpunktene i dette segmentet er beboeligheti tillegg til utvilsomt pris av SUV-modellene. undersegmentene B-SUVer og C-SUVer er de mest vellykkede, og det er der produsentene investerer de største beløpene penger og ressurser.

hyundai tucsonOg selvfølgelig Bestselgende SUV-er de pleier å være generalistiske modeller. Premium-merker har også funnet suksess her, men salget ditt er lavere i det rangering av Norway. Modeller som BMX X1, Audi Q3 eller Mercedes GLC har også sin plass blant SUV-modellene med høyest salgstall, men de er ikke i noe tilfelle i stand til å innta lederposisjoner.

Rangering av SUV-salg i Norway i 2017:

Leave a Comment