SEAT Ateca 2020, hva er nytt i den?

Vi brukte år på å vente på den «første SEAT SUV’en, og den ble til slutt materialisert i form av ateca. Men tiden har gått og merket har allerede fullført sitt sortiment med ytterligere to, Arona under og Tarraco over. Det var på tide å fornye mellomalternativet ditt, så vi har allerede med oss SEAT Ateca 2020 som en restyling av 5-seters SUV. Men hva er nytt i den?

Dette nye SEAT Ateca 2020 Det er en restyling, så endringene er ikke overdrevne. Vi har oppdateringer av eksteriørdesign, endringer i interiør og en fornyelse av motorutvalget, fremfor alt på et teknisk nivå.

I utvendig design debuterer SEAT Ateca 2020 ny optikk både i frontlyktene og i pilotene, nye støtfangere også foran og bak og en ny litt større frontgrill, alt tar eksemplet med Tarraco. Det er imidlertid ikke besluttet å sammenføye bakoptikken med den røde stripen, som i Tarraco, antagelig for en kostnads ​​skyld.

Nå, på innsiden har de ikke etterlatt en tråd uten sting, og det har vi to nye multimediesystemer 8,25 og 9,1 tommer, begge med støtte for Android Auto og Apple CarPlayFor eksempel.

Det mest komplette av multimediesystemene tilbyr stemmekontrolleri alle versjonene har vi toppmoderne USB Type C-tilkoblinger, og vi har også integrert en eSIM for tilkobling permanent 4G for funksjoner som værmeldingen eller trafikkens tilstand i sanntid. Dette, mens vi introduserer en ny flyerknotten er fornyet eller møbeltrekket er oppdatert og andre materialer og interiørbelegg er forbedret.

Kort sagt, i tillegg til små endringer som f.eks ny farge Dark Camouflage bølger nye 16 til 19 tommers felgerer det også innført viktige endringer.

Når det gjelder motorene, vil den være tilgjengelig med 1.0 TSI 110 CV, 1.5 TSI 150 CVB og 2.0 TSi 190 CV Som bensinalternativer. Og som dieselalternativer, med 2.0 TDI 115 HK og 2.0 TDI 150 HK. Nok en gang med forhjulsdrift og som ekstrautstyr, firehjulstrekk kun i 2.0 TSI 190 CV og 2.0 TDI 150 CV.

Leave a Comment