SEAT Ibiza SC FR Ultimate Edition, blir det ikke en 3-dørs Ibiza 2017?

Neste måned kommer Volkswagen Golf 2017, og vet du hva? Det blir ingen tredørs versjon. Og du vil si «hva har det med…» å gjøre, men det viser seg at SEAT har lansert SEAT Ibiza SC FR Ultimate Editionen spesialversjon av sin tredørsversjon som kan være den siste. SEAT kunne med andre ord følge i fotsporene til Volkswagen og Slipp Ibiza 2017 kun med et femdørs karosseri. Men hva tilbyr denne nye SEAT Ibiza SC FR Ultimate Edition?

Som vi forventet, dette SEAT Ibiza SC FR Ultimate Edition det ser ut til at det blir det siste versjon tre dører av modellen, uten SC karosseri (tredørs) i femte generasjon. Og denne spesialversjonen er knyttet til blokken 1.0 TSI bensin med 110 hkmed en seks-trinns manuell girkasse, og med en mer omfattende standardutstyr. Det har automatisk klimakontrollregnsensor og belysning, 6,5 tommers berøringsskjerm og bi-xenon frontlykter, blant mange andre.

sete ibiza koble til

SEAT Ibiza SC FR Ultimate Edition sier farvel til tredørs karosseriet

kun i hvitt og rødt, men som vi allerede ante med et virkelig komplett standardutstyr. Til alt det ovennevnte må vi legge til cruisekontroll og tåkelys, pluss LED kjørelys og 17 tommers hjul av legering. Hvis det virker lite for deg, innvendig har vi sportsratt og setetrekk, girknott og annet i alcantara og skinn.

SEAT har foreløpig ikke bekreftet at ryktene om en Ibiza 2017 uten tredørs karosseri være sant, og SEAT León opprettholder denne versjonen. Det er uansett mer og mer som tyder på at det blir slik. Volkswagens begrunnelse, som allerede har bekreftet det for fornyelsen av Golf, er det etterspørselen er svært lav –og det er tydelig at de prøver å redusere kostnadene-.

Leave a Comment