Seier til Dovizioso, italiensk diskant

seier av dovizioso i det Moto GP Italian Grand Prix på Mugello, og oppnådde sin tredje seier i den fremste klassen. Siden han syklet for Ducati hadde han aldri vært på pallen på italiensk jord, og de har debutert på beste måte, med det første trinnet på pallen, og avsluttet Helgens italienske trilling i Moto 2 og Moto 3.

Det har vært et veldig intenst løp, med kamper mellom Dovizioso, Viñales og Rossi om hodet parallelt under den midtre delen av løpet. Endelig, Viñales har blitt nummer toog oppnådde sin førtiåttende pallplass, og Petrucci har fulgt dem med å stenge pallen. Rossi kunne ikke komme forbi fjerdeplassen på hjemmebanetømmes på slutten på grunn av dekkslitasje.

Dovizioso seier. Viñales på andreplass og Petrucci bak. Valentino Rossi prøvde, men ble nummer fire i Moto GP Italian GP

Marc Márquez og Jorge Lorenzo, utenfor ledelsen ved Moto GP Italian GP

Vi må fremheve det høye nivået som er vist på banen av Bautista som med en uoffisiell mounting har oppnådd en kredittverdig femteplass. De andre spanjolene som har fullført testen har vært Márquez med en sjetteplass og Lorenzo, som begynte å lede, åttende. Det grå ansiktet har hatt hovedrollen Dani Pedrosasom med uflaks i siste runde av den italienske kretsen har mistet motoen for å forsvare innsiden mot Crutchlowgår i bakken og tar rivalen foran, som han allerede ble pirret med i løpet av helgen.

Viñales beholder ledelsen med Dovizioso på andreplass. For øyeblikket er Valentino Rossi tredje i verdensmesterskapet foran Márquez og Pedrosa.

Med dette resultatet, Viñales fortsetter å lede verdensmesterskapet etter denne sjette testen med 105 poengDovizioso fulgte på andreplass med 79 og Rossi tredje med 75. Márquez og Pedrosa er henholdsvis fjerde og femte med 68 poeng, Lorenzo sjuende med 46 og Bautista på trettende plassering med 25 poeng.

Leave a Comment