Slik får du den perfekte forsikringen for deg

Som du godt vet, trenger ethvert kjøretøy nødvendigvis forsikring. Å ansette dem er en prosess som alle sjåfører er forpliktet til, siden de vil dekke oss i tilfelle hendelser eller ulykker.

Men ved mange anledninger tegner sjåfører forsikringer som vi ikke trenger og som vi betaler mer for. Avhengig av en rekke faktorer (modell, merke, sjåfør…) kan forsikringen bli dyrere. I tillegg tilbyr mange selskaper forsikringer som har blitt utdaterte prismessig.

Hvis du også vil vite hvordan du sparer på bilforsikringen din, vær oppmerksom på denne artikkelen og finn din bilforsikring perfekt. La oss gå dit.

Fremgangsmåte for å få den perfekte forsikringen

1. Sammenlign de ulike forsikringene

Selv om det høres veldig elementært ut, leier de fleste sjåfører en tjeneste og tar vanligvis ikke mer hensyn til den. Over tid øker polisene i pris eller inngåelse av denne forsikringen er ikke lenger hensiktsmessig. Imidlertid forblir klientene forankret i samme kontrakt.

Av denne grunn anbefaler vi at du bruker en prissammenligner og gjør et raskt internettsøk. For eksempel, leger har tilgang til prisene til de største forsikringsselskapene i Norway, slik at du vil kunne vite hvilken pris andre sjåfører betaler med dine samme betingelser i andre forsikringsselskaper.

2. Forsikringen som passer deg best

Hvis vi noen ganger, enten på grunn av immobilitet eller komfort, forblir forankret i et bestemt forsikringsselskap, skjer noe lignende med forsikring. Vi vet alle at det finnes en rekke forsikringer som tilbys av selskaper (all-risk-forsikring, tredjepartsforsikring, utvidet tredjepartsforsikring…). Vel, ved mange anledninger vi betaler for en forsikring som ikke passer oss lengerfordi kjøretøyet vårt kan ha blitt utdatert og prisen som forsikringen ville betale oss i tilfelle en ulykke er latterlig.

Denne omstendigheten oppstår vanligvis med all-risk forsikring. Disse ble unnfanget for nye og dyre kjøretøy. Bilene taper imidlertid i verdi med årene, så det er mulig at tiden er inne for å gå over til for eksempel tredjepartsforsikring.

3. Rådfør deg med andre forsikringer

Når du velger et eller annet selskap, skader det ikke å sjekke pakkene som tilbys forsikringsmessig. Noen forsikringsselskaper tilbyr en ganske lav pris hvis du for eksempel andre tjenester er kontrahert som klienter vanligvis ber om: livsforsikring, boligforsikring, dødsforsikring …

Det er sant at ikke alle kunder velger dette alternativet, men du taper ikke noe ved å sørge for og konsultere disse pakkene. Det er mulig du kan få en god besparelse av penger.

4. Foreta fulle betalinger

Selv om ikke alle sjåfører kan velge dette alternativet, er vår anbefaling at du utfører en enkeltbetaling når du kan. Kunder velger vanligvis alternativet for delbetaling og tenker at på denne måten vil betalingen være mindre smertefull eller enda mindre. Ingenting er imidlertid lenger unna virkeligheten.

De aller fleste forsikringsselskapene tilbyr rabatter for kunder som foretar en enkeltbetaling. I tillegg vil du eliminere denne prosedyren i en enkelt bevegelse, og du trenger ikke å bekymre deg igjen på flere måneder.

Leave a Comment