Slik høres dens 300 CV ut i Monaco-tunnelen

Denne helgen kl Monaco Grand Prix av Formel 1, den Renault Megane RS 2018. På den nye generasjonen av Mégane, den sportigere versjon. Og selv om det bare er noen få dager igjen for det franske firmaet å vise det offisielt og avsløre alle detaljene, for nå lar de oss se en video hvor tidligere modeller er gjennomgått og vist Hvordan høres denne nye Renault Mégane RS 2018 ut?

Spionbilder av Renault Mégane RS 2018

Det vil bli presentert på Formel 1 Monaco Grand Prix, og på Monaco-tunnelen er der de har bestemt seg for å sette dette video av Renault Mégane RS 2018. I begynnelsen kan vi se de forskjellige generasjonene – gjenskapt av datamaskiner, forresten – iført sitt spektakulære sporty design og høres ut som de vet hvordan. Men til syvende og sist er det når vi kan hør hvordan den nye Mégane RS låtermed sin motor 2.0 Turbo som forventes å nå 300 hk av makt.

Slik låter den nye Renault Mégane RS 2018 i Monaco-tunnelen

Med denne nyutgivelsen av Mégane RS må Renault takle Volkswagen Golf R, Honda Civic Type R, Ford Focus RS eller SEAT León Cupra. Og for dette, som vi nevnte tidligere, forventes det å ha en 2.0 turbo motor «stram» opp til 300 hk av makt, som de fleste av sine rivaler. Nå vil den ikke bare ha mer kraft enn de allerede kjente versjonene av kompakten, men den vil komme med andre endringer.

Renault Mégane RS 2018 forventes å ha en 2.0 Turbo-motor. Og den skal tilby 300 CV, som de kraftigste rivalene.

Designmessig kan vi forvente det vanlige: sportigere og mer aerodynamiske støtfangere både foran og bak, nye dekk eksklusivt design for denne versjonen og justeringer, for eksempel i de utvendige bakspeilene. Men også, som vanlig, det nye Megane RS 2018 Den vil ha tilsetningsstoffer for interiøret. Dets eget sportsratt, åpenbart, pedaler som følger samme trend og seter nær bøtta for maksimal støtte.

Leave a Comment