Slik ser det koreanske verktøyet ut

På slutten av dette året kommersialiseringen av den nye Hyundai i20 2019en modell som ble introdusert tilbake i 2014 og som fire år senere får sin første utvendige ansiktsløftning i tillegg til å ha inkorporering av siste fremskritt innen tilkobling samt en fornyet utvalg av motorer De er i stand til å overholde de siste miljøforskriftene.

Det første vi bør vite er at tredørsversjonen for øyeblikket ikke er inkludert i fornyelsen av hyundai i20 2019, mest sannsynlig fordi salget er nesten vitnesbyrd, og derfor vil den koreanske maraen fjerne denne versjonen fra sin katalog for neste år. Derfor bare femdørs versjonen samt Hyundai i20 Active 2019med en mer landlig tilnærming, presenterer nyheter.

Hyundai i20 2019: dette er fornyelsen

Hyundai i20 2019 04

Det første vi legger merke til i det nye Hyundai i20 2019 Det er din utvendige renovering, lett men nok til å gi den et annerledes utseende. så frontgrill med et kaskadedesign ligner det vi kan finne i andre modeller av merket som Hyundai Santa Fe eller i30 N, for å gi et par eksempler.

bak Port Bagasjerommet er nydesignet, det samme er støtfangeren bak, som klarer seg uten skilthullet da det nå er integrert i bakluken. Lysene er også nydesignet. På siden kan få endringer sees utover nye hjuldesign i 15 og 16-tommers størrelser.

Som en nyhet er Hyundai i20 2019 kan nå stole på panoramatak. Tilsvarende kan Phantom Black-taket velges i to forskjellige nyanser i kontrast til karosseriet. i paletten til farger Tre nye varianter er introdusert: Champion Blue, Clean Slate og Tomato Red.Til interiøret er det også mulighet for å velge mellom to nyanser av cockpit: Rød punkt og blå punkt.

Hyundai i20 2019: tilkobling og motorer

Hyundai i20 2019 05

Der det er gjort mer arbeid i Hyundai i20 2019 Det er innen tilkobling, et av punktene unge kjøpere, som er hovedkundene for den nye koreanske modellen, legger mest merke til. Den grunnleggende finishen monterer en 5-tommers skjerm mens de følgende finishene er utvidet til syv tommer med speilteknologi, som er kompatibel med begge Apple CarPlay som med Android Auto.

Som et alternativ, a infotainmentsystem som inkluderer elementer som nettleseren, multimediesystemtilkobling og Live Services. Den har også en USB-kontakt og ny aktive og passive sikkerhetssystemer som filskiftevarsling, kjørefelthold, nødbremsing, utmattelsesvarsling eller fjernlysassistent.

På motornivå er det tre alternativer tilgjengelig i Hyundai i20 2019 som alle sammen bensin: 1.0 T-GDI med krefter 100 og 120 hk akkurat som ham 1,2 liter atmosfærisk tilgang til området med 84 hk. De kan assosieres med en konvensjonell girkasse med fem eller seks forhold (avhengig av motor) eller en syv-trinns DCT dobbelclutch. De kan også ha automatiske motorstart- og stoppsystemer.

Leave a Comment