Slik ser du hvor du har parkert på Google Maps

Noen ganger drar vi hvor som helst, på jakt etter vår bilog vi husker bare ikke hvor har vi parkert. Men hvorfor har vi teknologi? Nettopp for ting som dette, og du trenger bare to ting: mobilen din og en bil Det var lett, ikke sant? Og selvsagt, mens vi skal lagre hvor vi har parkert med Google MapsI tillegg til det ovennevnte, kommer vi til å trenge Google Maps-appen for mobilen vår.

Google Kart Den er tilgjengelig for iPhone- og Android-telefoner, så dette gjelder -nesten- alle. Googles GPS-navigasjonsapplikasjon har et system for automatisk registrering hvor har vi parkert bilenmen nøkkelen er at vi må aktivere den manuelt slik at den fra da av alltid forblir på det nøyaktige nettstedet der det er parkerte bilen vår. Det er en veldig enkel sak, som du vil se…

parkeringskart for biler

Angi Google Maps for å lagre hvor du parkerer bilen

Åpne applikasjonen på mobilen Google Kart og øverst, til høyre, klikker du på ikonet i form av tre horisontale linjer, den ene oppå den andre. Ved å klikke på dette ikonet åpnes en sidemeny, og nå kan vi klikke på tannhjulikon, for å åpne delen innstillinger Google Maps, som er der vi finner dette alternativet lagre hvor vi parkerte alltid og automatisk.

En gang her, i Innstillinger, må vi klikke videre Navigasjonog bla deretter til bunnen for å finne alternativet Lagre plassering av parkert bil; Dette alternativet må vises med sin blå knapp, noe som betyr at det allerede vil være aktivert.

Heretter Google Maps vil fortelle deg hvor du parkerte når du trenger det; denne funksjonen drar nytte av Bluetooth eller USB-tilkobling med bilen, og det er sannsynlig at når den er aktivert, vil applikasjonen be oss om tillatelse til å alltid sjekke posisjonen vår – den til mobilen, egentlig. I tilfelle vi ikke har Bluetooth eller USB i bilen, er det ikke noe problem fordi vi kan bruk bevegelsessensor slik at likeledes Google Maps husker hvor du har parkert bilen.

Leave a Comment