Slik ville sportsversjonen med 300 CV sett ut

Den nye Volkswagen T-Roc er allerede presentert, og vi vet hva engasjementet til det tyske firmaet er innenfor kompakt SUV-segment, som et alternativ til SEAT Arona og lignende. Men for nå når den mektigste 190 hk -både diesel og bensin-, og vi må fortsatt vente på å møte Volkswagen T-Roc R, som vil katapultere modellen til 300 hk av makt og med en sportsligere estetikk. Vil du vite hvordan det vil se ut? Vi forventer det.

volkswagen t roc r render

X-Tomi design har lansert en rekreasjon hvordan dette vil se ut Volkswagen T-Roc R. Det er ikke spionbilder ham for øyeblikket, og heller ikke noe solid grunnlag for å vite det hvordan blir designet ditt. Men det er åpenbart det vi har GTI og R versjoner fra tidligere modeller som Volkswagen Golf og Volkswagen Scirocco, eller samme Polo i en lavere kategori. Og det er informasjonen som har blitt brukt til denne gjenskapingen av Volkswagen T-Roc R.

Første spionbilder av Volkswagen T-Roc R

Volkswagen T-Roc R: 300 CV for den kraftigste versjonen av den lille SUV-en

Som vi diskuterte for bare noen dager siden Volkswagen T-Roc R Det er fortsatt i evalueringsfasen av det tyske selskapet. Det er i hvert fall det de har sagt fra styret, og også det de kraftigste versjonene -gjeldende- vil tjene å vite hvis det er verdt det lansering i dette segmentet av Sporty kompakte SUV-er, eller ikke. Men alt tyder på at ja, det snart får vi se en Volkswagen T-Roc Rog med et spesielt sportslig design enn versjonene som når opptil 190 hk med diesel- og bensinblokker på 2,0 liters slagvolum og med fire sylindre.

For denne versjonen kan Volkswagen bruke det samme 2.0 TSI som for eksempel utnytter SEAT Leon i sin Cupra-versjon. Det er en blokk som litt etter litt sprer seg blant flere modeller av gruppen. En mekaniker det gir en solid oppførsel innen sportsånd, og med bemerkelsesverdig pålitelighet samtidig som forbruket holdes inne. Uansett hva de har påpekt er at det ville nå 300 hk av makt.

volkswagen t roc

Designeren har insistert på å kalle den «GTI», men Volkswagen vil at den skal være en Volkswagen T-Roc R den sportyste versjonen av SUV-en. Det er et «merke» som de allerede har brukt med Scirocco eller Golf, og de ønsker å gå et skritt videre i den mest vitaminiserte versjonen av kompakt-SUV-en. Så ja, det ville åpenbart ikke mangle spesifikt kroppssett med modifiserte støtfangere foran og bak, med overdimensjonerte luftinntak og et mer imponerende utseende.

Verken større hjuldetaljene i svart farge for kontrast til kroppen, eller en eksklusiv grill for R-versjon. Også mer sporty detaljer innvendig og fremfor alt en spesifikk tuning med modifikasjoner på bremsesystem, fjæring og andre kritiske mekaniske punkter som gjør den mer løsemiddel under de høyeste kjørekravene.

Leave a Comment