Spare på drivstoff? Billige bensinstasjoner har et triks

De siste årene har billige bensinstasjoner de har spist malt fra giganter som Repsol, Campsa og andre av lignende. De tilbyr literen av billigere bensin og dieselog de gjør det takket være kutte i personalkostnader, blant annet. Nå, i denne artikkelen skal vi utdype i hvordan de klarer å redusere prisen på bensin, og om det har en slags konsekvens for motoren på bilen vår, eller ikke.

Fremragende: Hvordan spare drivstoff med 10 enkle triks

Det første vi bør vite er at, som billige bensinstasjoner eller lavprisbensinstasjoner forstås å være alle de som tilbyr drivstoff til laveste markedspris, altså til en literpris som er lavere enn den man finner på de fleste konvensjonelle bensinstasjoner. Og denne reduksjonen i salgsprisen til sjåfører rettferdiggjøres av flere faktorer, hvorav en tidligere ble forklart: kutte i personalkostnader. I utgangspunktet har de det automatiske systemer innkreving, kortforskuddsbetaling og andre måter å unngå kundeservicepersonell. Selvfølgelig, du heller bensinen i bilen din.

bensin

Tanking bil

Personalutgifter er en av flere nedskjæringer ved lavprisbensinstasjoner for å tilby billigere drivstoff.

Det er mange andre teknikker som disse bensinstasjonene bruker for å tilby billigere drivstoff, for eksempel å prøve redusere fortjenestemargineneEller rett og slett assosieres med store flater å ha råd til denne kostnadsreduksjonen. I tillegg pleier de å tilby oss alle slags bonuser, sjekker og rabatter jo mer fyller vi drivstoff for dem, alltid med den hensikt beholde kunder. Problemet som bekymrer sjåførene mest, er imidlertid bivirkninger som denne typen drivstoff kan ha på mekanikken til kjøretøyene dine.

24 timers lavpris bensinstasjon

Er dette drivstoffet dårlig for bilmotoren min?

I Norway, nesten i eksklusivtCLH Group (Compañía Logística de Hidrocarburos) har ansvaret for lagring, transport og distribusjon av drivstoffet. Dette betyr at, også for disse lavpris bensinstasjoner, drivstoffet er nøyaktig det samme, og derfor kvaliteten. Det vi kan finne er forskjeller i tilsetningsstoffer av drivstoff, som brukes av hvert enkelt selskap. Derfor finner vi noen på konvensjonelle bensinstasjoner ekstra fordeler til kvaliteten på bensinen som i alle fall må oppfylle standard EN 22.

I «white label»-bensin er det eneste som varierer tilsetningsstoffene som tilsettes drivstoffet, men bensinen kommer fra nøyaktig samme sted, CLH Group.

Det er å si, ingen fare for motoren av bilen vår hvis vi bruker bensin av disse Hvite merker, så å si. Den eneste forskjellen vi vil finne er at, sannsynligvis, noen spesielle bensinstasjoner kan ta ut høyere ytelse av motoren til bilen vår, men som vi allerede har nevnt, snakker vi om ekstra fordelermens kvalitet er standard i begge tilfeller. I tillegg må vi ta hensyn til at lavpris bensinstasjoneravhengig av politikken din også legge til tilsetningsstoffer egne til deres drivstoff. Det eneste vi bør vurdere, hvis det er et avgjørende aspekt for oss, er hvilke bensinstasjoner som har bedre tilsetningsstoffer for drivstoff.

Lavprisbensinstasjoner forbedrer også drivstoffet med tilsetningsstoffer, men det er den eneste forskjellen med hensyn til konvensjonelle, som er dyrere.

triks sparer bensin

Avslutningsvis er det derfor vi må ta hensyn til om vi bryr oss om å bli tatt vare på, eller ikke, av personalet på bensinstasjonen. Hvis det ikke er noe forskjellig for oss, vil vi kunne fortsette å spare med Hvitt merke av drivstoff. Og det andre poenget å ta hensyn til er at hvis vi skal fylle drivstoff til en lav kostnad, ingen risiko for motoren, og vi finner nok alternative tilsetningsstoffer for å dra bedre nytte av den maksimale ytelsen til kjøretøyet vårt. Minimumskravene til kvalitet er imidlertid alltid oppfylt.

Hvis vi ønsker å gå dypere inn i forskjellene, er det også sant at i det meste av de lave kostnadene vil vi bare finne lavere oktan drivstoff. Det er en annen måte å redusere lagringskostnadene på, siden det bare trengs to tanker: diesel og bensin. Med dette tiltaket holdes kun det billigste drivstoffet tilgjengelig for kunden.

Du kan også være interessert…

Leave a Comment