sportspakke for nye Opel Astra

Det vil ta litt tid å se nye Opel Astra OPCmen i mellomtiden har merket lansert OPC Line sportspakke som sportspakke for nye Opel Astra. En serie forbedringer for den estetiske delen som, ja, bare kan inkluderes i Active, Dynamic og Innovation-finishene i 5-dørs karosseri, og som har en pris på 1.150 euro.

Han OPC Line sportspakke Det er en sportspakke for karosseriet, som vi allerede ante, som om nye Opel Astra Legg til en ny støtfanger for fronten av de kompakte, mer aerodynamiske og generøse sideskjørtene i sine dimensjoner og en bakre diffusor i sort. Når det gjelder fronten, er det interessant å huske at de større dimensjonene på luftinntakene har tvunget til fjerning av tåkelysene. På baksiden har den dekorative diffusoren selvfølgelig også tvunget oss til å endre posisjonen til refleksene

Opel Astra OPC Line Sport Pack

Opel Astra OPC Line Sport Pack 4

Opel Astra OPC Line Sport Pack

OPC Line Sport Pack: 1 150 euro i sportslighet for nye Opel Astra

Med disse endringene, selv om vi fortsatt ikke har en nye Opel Astra OPC og vi må vente med å møte ham, det vi har er en sportspakke som utelukkende og utelukkende fokuserer på kompaktens estetikk. Den nye Opel Astra har allerede fått utseende, mer dynamisk, og har også gått ned 200 kg som hjelper den til å bli bedre i form, men dette «kroppssettet» fra merket forsterker karakteren din i det visuelle.

Og åpenbart kan den konfigureres i alle modellens farger, og selv om den for øyeblikket bare har blitt annonsert i noen europeiske land, vet vi at den vil være tilgjengelig. snart i Norwayog til en omtrentlig pris på €1150. Det vi derimot kan være tydelige på, er at sparer vi viktige forskjeller, er dette en forhåndsvisning av hva vi vil se i den fornyede Opel Astra OPC. Men ja, enda mye sportigere.

Leave a Comment