SsangYong Tívoli XLV, den kompakte SUV-en med størst kapasitet

I crossover større er det ikke så vanskelig å finne figurer rundt 720 liter bagasjerommet, som er plassen som tilbys av denne nye SsangYong Tivoli XLVmen disse typiske dimensjonene til en Volkswagen Touareg er veldig bra hvis vi husker at vi i denne modellen har 4,44 meter lang. I utgangspunktet er dette det nye SsangYong Tivoli «lang»og har flere punkter å legge til om lederen innen salg av SsangYong.

Kun med ekstra 238 millimeter på SsangYong Tívoli som vi allerede kjente, minimal utvidelse av karosseriet og fremfor alt redesign av C-stolpen, har tjent produsenten til å oppnå 720 liter stamme. En plass i bagasjerommet som denne nye modellen kan skryte av, og dessuten akkompagnert av en bred lastemunn for å få mest mulig ut av kapasiteten.

ssangyong tivoli xlv bak

SsangYong Tivoli XLV er den kompakte SUV-en med mest bagasjeplass

Høydepunktet i denne nye utgivelsen er arven fra den siste utviklingen av SsangYong Rodius. For den nye XLV har produsenten jobbet med den bakre stolpen og har redesignet den ved å gi den en smalere struktur, også tilpasset det bakre glasset til imidlertid kun å legge til 23,8 centimeter til karosseriet. Alt dette samtidig som diesel- og bensinmotorene opprettholdes 1,6 liter med 115 og 128 hester kraft henholdsvis.

Og det er ikke mye annet å fremheve i den med hensyn til Tivoli som vi allerede visste. Redesignet bak er tydelig ikke bare i bagasjerommets kapasitet, men også i den estetiske delen, og modellen vil være tilgjengelig siden mai hos forhandlere og ser etter samme sjåførprofil. En opplevelse praktisk talt spores bak rattet og en tilnærming til lav kostnad for kunder som trenger en romslig SUVmer enn SsangYong Tívoli som merket allerede hadde satset på og som i løpet av det siste året har ledet i salg blant modellene sine.

Leave a Comment