Stor bagasjerom, den er veldig billig og den har også et ECO-merke fra DGT, et perfekt kjøp

Akkurat nå er han en av de billigere biler som kan kjøpes. Og innenfor sin kategori er det det desidert billigste alternativet tilgjengelig. Det er en turisme med luft crossover som har mer bakkeklaring enn mange SUVmen som fremfor alt skiller seg ut ved å ha en stor innvendig plass og også en stor bagasjerom. Nå, best av alt, er den tilgjengelig. fra kun 17.000 euroog over har den miljømerke av DGT. Det er en av de mest anbefalte kjøp I dag.

Det handler om Dacia Jogger, Den nyeste og mest moderne modellen av det rumenske merket, som ikke lenger ser ut som en «lavpris», men snarere en turisme typisk for enhver generalist. Designet er mye mer attraktivt enn det til Dacia for noen år siden, og er noe som ligner på en velkjent men med en interessant crossover karosseri. Det skiller seg ut, som vi sa før, for noen store bakseter og spesielt for en stor bagasjerom som i følge det tekniske arket er hverken mer eller mindre enn 595 liter kapasitet. Av denne grunn er Dacia Jogger en bil som kan konfigureres og kjøpes med 7 seterhvis vi vil ha det slik.

dacia jogger hybrid 140 2

Det er et røverkjøp, Dacia Jogger koster 17 000 euro og ingen tilbyr så mye som han gjør for så lite penger

Dens eksakte pris er kun 17.240 euro for tilgangsversjonen, som følger med motoren 1.0 ECO-G. Jeg mener, en motor bifuel som kan mates om hverandre med bensin og LPGog at takket være dette har den miljømerke av DGT. Kom igjen, med den mest grunnleggende versjonen av utvalget har vi allerede nok, fordi den tilbyr 100 hk av maksimal kraft, og effektiv mekanikk for å kunne reise på motorveien eller sirkulere rundt i byen uten noen form for restriksjoner.

Ovenfor er det en versjon som er 1.0TCe 110PS at selv om den har et lavere bensinforbruk, er den ikke lenger bifuel og har C-merke, så det er mye mindre anbefalt for byen, i tillegg til at effektforskjellen heller ikke er så relevant. Uansett, han Dacia Jogger Den kommer med et veldig stramt utstyr, selv om det på funksjonsnivå har alt som kan trenges. Kvalitetene er helt korrekte, selv om det åpenbart er en «lavpris» bil som søker mer å være praktisk og billig enn noe annet.

dacia jogger hybrid 2

Akkurat nå er MG ZS er et interessant alternativ til Dacia Jogger Hvis vi ser etter et gyldig alternativ som en familie og billig. Kostnader €13 990så det er mye billigere, men det er også en mindre bil, med en nedre stamme og mindre romslige bakseter. Fremfor alt forblir MG ZS et helt annet alternativ fordi den ikke i noe tilfelle kan konfigureres med 7 seter, og Dacia Jogger Ja, den kan fjernes fra fabrikken slik. Det er hvorfor har ingen rival som sådan, bortsett fra blant SUV-er, og med en mye høyere pris.

Selv om den billigste versjonen av Dacia Jogger anbefales på det varmeste, heter den desidert beste Dacia Jogger Hybrid 140. Og som dets eget navn indikerer, er dette en konfigurasjon ikke plug-in hybrid som har noen mye lavere forbruk enn noen av de andre mekanikkene den tilbys i. Den har også DGT ECO-merket og, i tillegg til å komme med mye mer utstyr inkludert som standard, skiller seg ut blant mange andre ting fordi den har 140 hk av maksimal effekt. Denne versjonen kan også kjøpes med 5 og 7 seter, avhengig av våre behov og vårt budsjett.

Leave a Comment