Større enn en Tesla Model 3 «Highland» for €15 000, 1300 km autonomi med PHEV-motor

Uten tvil, innenfor sin kategori Tesla Model 3 «Highland» Den har blitt målestokken så snart den kommer. Både for sine fordeler og for sine redusert pris i forhold til konkurrentene. Men denne modellen som angår oss, og som forøvrig er det fra eieren av Volvoer enda større enn Tesla sedan og prisene starter på kun 15.000 euro til direkte valutaveksling. Selvfølgelig er det veldig annerledes, fordi i dette tilfellet autonomi maksimum når opp til 1.300 kilometer takket være en interessant plug-in hybrid mekanikk.

Mens den billigste versjonen Det koster kun 15.000 euroden dyreste konfigurasjonen av den nylig lanserte Geely Galaxy L6 når en makspris på 19.300 euro. Dette merket, som du sikkert allerede vet, er matrisen til Volvo, Polestar og også Link & Co. Men Geely er også medeier i Smart. Kom igjen, vi har på ingen måte å gjøre med et ukjent merke. Og modellen for hånden er basert på e-CMA-plattform som vi allerede kjenner takket være disse merkene, og som ifølge Geely skiller seg ut for å være laget av 72 % høymotstandsstål. Faktum er at vi ser på en sedan som er enda større enn en Tesla Model 3 «Highland» og som imidlertid knapt koster 15 000 euro med noen utrolige funksjoner og overraskende utstyr inkludert som standard.

geely galaxy l6 1

Dette er Geely Galaxy L6, en større sedan enn Tesla Model 3 Highland for 15 000 euro med opptil 1 300 km autonomi

På dimensjonsnivå er Geely Galaxy L6 Den har en kropp av 4,78 meter lang, som også måler 1,87 meter bred og 1,48 meter høy. Den har en akselavstand på 2,75 meter og kabinen er designet for 5 passasjerer. Til tross for sin lave pris har interiøret en ferdig i imitert skinn og stoff for setene, og merket fremhever komfortnivå -over kvalitet- for detaljer som f.eks 15 mm tykkelse for seteputen og 20 mm for ryggstøtten. Kom igjen, selv om det er en bil veldig billig I forhold til det som selges her mangler det ingenting.

Angående teknologisk utstyr Innvendig har den en digitalt instrumentpanel med 10,25-tommers diagonal LCD-skjerm og en multimedieskjerm i et 13,2-tommers vertikalt arrangement. Dette systemet drives av en høyytelses Qualcomm Snapdragon 8155-brikke, og når det gjelder programvare har det operativsystemet Galaxy N OS. Dette avanserte operativsystemet har blant annet Fullstendig kontroll med talekommandoer. Og i de dyreste versjonene, som ikke engang når 20 000 eurohar Geely Galaxy L6 nivå 2 kjørehjelp.

geely galaxy l6 interiør

Men hva med mekanikken? Vel, i denne forstand er det noe helt annet enn Tesla Model 3 Highland, fordi den bruker en plug-in hybrid mekanikk. Basen er en bensinmotor 1,5 turbomen den er ledsaget av en elektrisk motor Framover. Varmemotoren leverer 160 hk av maksimal effekt og den elektriske legger til en annen 146 hk maksimal effekt. Videre utvikler de seg 255 Nm og 338 Nm av maksimalt motormoment, hver av dem. De lar deg nå 235 km/t maksimal hastighet og akselerere fra 0 til 100 km/t på 6,5 sekunder.

Versjonene av Geely Galaxy L6 skiller seg fremfor alt i batteri. De grunnleggende konfigurasjonene har 9,11 kWh av energilagringskapasitet og den mest komplette rekkevidden 19,09 kWh. Faktum er at med dette tilbyr de en elektrisk autonomi av 60 km og 125 km, henholdsvis i henhold til CLTC-syklusen. Og ved å kombinere deres termiske og elektriske systemer tilbyr de maksimal autonomi opp til 1.370 km. Forresten, med et system av hurtiglading som gjør det mulig å komme seg fra 30 % til 80 % av batteriet i bare 30 minutter. Og forresten, den er nå tilgjengelig på det kinesiske markedet.

Leave a Comment