Subaru Crosstrek Hybrid 2019, XV blir hybrid

Her kjenner vi det som Subaru XV, men i USA selges samme modell som Subaru Crosstrek. Og den har nettopp gitt ut mekanikk hybrid. Det er, mer spesifikt, versjonen plug-in hybrid av Subaru XV for USA, med et elektrisk system som gjør at den kan sirkulere omtrentlig 27 kilometer i 100 % elektrisk modus.
For 2019 Crosstrek Hybrid er Subaru XV plug-in hybriddet japanske merket har introdusert et batteri av 8,8 kWh av kapasitet brukt av to elektriske motorer. Og basen er fortsatt motoren 2.0 boksere bensin som vi allerede kjente. Dette hybridsystemet er ledsaget av en girkasse Automatiskav typen CVTog hvordan kunne det være annerledes med Firehjulsdrift.

subaru crosstrek hybrid 2019 12

Dette er Crosstrek Hybrid 2019, Subaru XV plug-in hybrid fra USA

Han Subaru Crosstrek Hybrid tilbyr autonomi 27 km i 100 % elektrisk modus; og dra nytte av sin hybridmekanikk, når den en kombinert autonomi av 773 kilometer. Hvis vi bare bruker elektrisk energi, med det 8,8 kWh-batteriet og dets to motorer, kan vi bare nå 104 km/t.

Del av hybrid teknologi som monterer denne versjonen plug-in hybrid det vi kjenner som Subaru XV Den er fra Toyota, nærmere bestemt Camry Hybrid. Og den automatiske girkassen, eCVTselv om det følger et konsept som ligner veldig på Toyotas, er det det egen subarumed utgangspunkt i automatgiret som Subaru XV allerede hadde.

Med denne konfigurasjonen vil 2019 Subaru Crosstrek Hybrid tilbyr en maksimal kraft på 150 hk kombinerer det elektriske systemet og dets motor 2.0 boksere, selv om mekanikken til intern forbrenning allerede tilbyr ikke mindre enn 140 CV. Uansett vet vi allerede at kraften til de elektriske motorene og varmemotoren ikke tilfører direkte.

Kommer Subaru XV plug-in hybrid til Norway?

Som vi sa før, subaru crosstrek Det er bare den amerikanske versjonen av Subaru XV, akkurat samme bil. Så det ville være fornuftig at vi snart ser det Subaru XV plug-in hybrid i vårt marked. Men for øyeblikket er det ingen bekreftelse, og vi må huske på at de ankommer Norway svært få versjoner Av alle modellene til det japanske merket, dessverre.

2019 Subaru Crosstrek Hybrid-bilder

Leave a Comment