SUV-enes SUV

Lexus er luksusmerket til Toyota. Opprinnelsen til navnet er Luxury og USA (USA). Som sådan må den være tro mot navnet sitt. Den avanserte produsenten som flaggskip hybridbiler har en fornyet versjon av giganten av sin mobile flåte, LX 570.

Denne nye versjonen vil ikke nå alle markeder. Inntil nå, den nåværende versjonen finnes mange steder over hele verden. Den nye versjonen er imidlertid bare bekreftet for markedene i Russland og landene i Persiabukta (velsignede petrodollar).

l x 1

Lexus LX 570 kommer helt fornyet

I Norway er imidlertid ikke denne internasjonalt markedsførte giganten til stede. Lexus RX er den som erstatter den, med 4’89 meter lang. Derimot, LX overstiger knapt 5 meter, og når 5’08. Perfekt for parkering i sentrum av byen din.

Det nye bildet av Lexus LX 570 S (S of Superior) vil få et mer sporty utseende. Toyota har ikke vært liten og har installert en mengde nye estetiske detaljer for det fornyede bildet av sin luksusgigant. Estetisk er det det spikret til Lexus LX-modellen som for tiden markedsføres i Japan. Den japanske modellen er utstyrt med «Toyota Racing Development»-settet.

Dette settet inkluderer en ny sort frontgrill med et mer imponerende og aggressivt utseende, støtfangere, Sideskjørt å øke følelsen av størrelse og noen nye felger som holder enda større dekk.

Tvert imot, vi vet fortsatt ikke noe offisielt om motorene som denne nye versjonen skal montere. Ifølge spekulasjoner skal haneller mer sannsynlig ville det være å finne oss selv i denne nye Lexus LX med en 5,7-liters bensinmotor med en V8-struktur som gir 372 CV kraft. For det russiske markedet kunne alternativet med en 272 hk 4,5 turbodiesel åpnes.

Leave a Comment