Suzuki Vitara 2018 er fornyet og vi har allerede jaktet den i Sverige

I flere måneder visste vi det allerede suzuki Han forberedte oppussingen av bestselgeren sin, og vi har endelig klart å fange ham i noen tester som han har utført i det frosne svenske landskapet. Den nye Suzuki Vitara 2018 Den vil friskes opp litt med subtile endringer på eksteriør og interiør.

Disse små endringene vil en enkel ansiktsløftning som japanske ingeniører har ønsket å gi SUV å opprettholde et nåværende image, og vil fokusere grunnleggende på fremre støtfanger akkurat som ham Port og også den bakre støtfangeren. Det kan også være en liten redesign av lys både før og etter.

I det innsiden Det forventes heller ikke for mange endringer, utover reposisjonering av noen tastaturer samt de relevante endringene i tilbudet om møbeltrekk og/eller redesign av setene. Sikkert dagens system av infotainment at selv om den allerede hadde Apple Car og MirroLink, burde den allerede ha kompatibilitet Android.

Suzuki Vitara 2018: mulige motorer

Suzuki Vitara 2018

For tiden vitara har tre motoralternativer: 1,6-liters motorer både diesel og bensin med en effekt på 120 hk samt en 1,4-liters turbo kalt Boosterjet og som har en effekt på 140 hk. Den finnes i både 4×2 og 4×4 versjoner og for diesel i sin mest utstyrte versjon, med automatisk dobbelclutch girkasse.

I tilfelle av Suzuki Vitara 2018vil du mest sannsynlig beholde drivstoffet 120 hk diesel samt 1,4-liters turbo 140 og at 1,6 bensinen er erstattet av 1,0-liters turbo, også Boosterjet, og som vi allerede har kunnet se montert på Baleno og Swift. Selv om den i turisme har en effekt på 111 hk, er de sikkert nok til å kunne flytte settet og også med en bemerkelsesverdig drivstofføkonomi ved å redusere forskyvningen med 37 % og eliminere naturlig aspirasjon til skade for en turbo.

Leave a Comment