Tesla Model S 75D, ny versjon med 417 km autonomi

Tesla har akkurat nå 70D og 90D versjoner av salongen hans Modell S som skiller seg hovedsakelig av kapasiteten til deres litium-ion-batterier, fra 70 kWh Y 90 kWh hhv. Og i tillegg tilbyr de også modellen P90D som skylder den første bokstaven til konseptet «Performance», og åpenbart tilbyr overlegen ytelse. Nå, snart, har det vært mulig å vite allerede Tesla Model S 75D som mellomversjon og, hvordan kan det være annerledes, også med batterikapasitet midt mellom de to andre modellene.

Tesla Model S 75D med 417 km som mellomalternativ

En lekkasje har gjort det kjent, før Tesla offisielt har kunnet kunngjøre det, at det i katalogen til den oppdaterte Tesla Model S 2017 er plass til en ny verson med mellomliggende batterikapasitet mellom de nåværende, og åpenbart er det elektriske settet arvet fra Tesla Model X 75D. Denne andre versjonen, på grunn av plassen den vil oppta blant de mulige alternativene til elektrisk salongvil du ha et sett med batterier av 75 kWh å tilby en autonomi på 417 km ifølge offisielle data, selv om det kan være noe mindre avhengig av kjørestilen, som alltid.

tesla model s 2017 foran

tesla modell s 217 bak

Det har man med andre ord også funnet ut det blir 3000 dollar dyrere enn det grunnleggende alternativet, og det vil forbedre både verdien av litt akselerasjon fra 0 til 100 km/t som toppfart. Det ingenting har blitt sagt om, er imidlertid at Tesla kommer til å introdusere enhver annen forbedring når det gjelder utstyr, eller rett og slett et nytt alternativ. Det som imidlertid er klart er at i Elon Musks firma har de bestemt seg for å øke tempoet med utgivelser og oppdateringer. Og at, ifølge noen internasjonalt relevante medier, kanskje dette kan være en strategi for å avslutte «lageret» av 70 kWh-batterier, slik de gjorde tidligere med 80 kWh- og 80D-modellen.

Leave a Comment