Tesla Model S og Model X reduserer katalogen og stiger i pris

Elon Musk Han kommenterte allerede at det ville skje, og til slutt er det oppfylt: Tesla Model S og Model X hadde nettopp en katalogreduksjon å «forenkle tilbudet deres», men samtidig har de hevet i pris. Nå er blant annet der færre farger tilgjengelig i alternativene dine og også et lavere utvalg av Innvendige finisher.

I USA er Tesla Model S og Model X pris, i versjon 75Dhar steget ikke mindre enn $1000. Model S 75D er nå $78.000 og Model X 75D er $84.000. Og dette er fordi nå, «Premium» interiør i helt svart farge er inkludert som standardsom forklarer hvorfor startprisen har økt.

tesla-modeller

Færre alternativer for Model S og Model X, som går opp i pris

Katalogoppdateringen for Model S og Model X betyr også det panoramasoltak er ikke lenger tilgjengelig i salongen, for eksempel. Og dette betyr også at Model S ikke lenger kan installere en bagasjehylle. Den samme modellen har også mistet tredje seterad bakovervendt; Nå, hvis du vil ha mer enn 5 seter, må du kjøpe Model X.

På Tesla Model X er det som imidlertid er fjernet muligheten til seks passasjerkonfigurasjon med midtkonsoll; I mellomtiden alternativene for seks og syv passasjerer. Så alternativene, både i den ene modellen og i den andre, er betydelig redusert.

Hva nå Tesla har oppnådd lønnsomhet, kan dette bidra til å redusere produksjonskostnadene til de to dyreste modellene. I mellomtiden venter det internasjonale markedet fortsatt på den billigste versjonen av Tesla Model 3, som er en fullstendig suksess og i stor grad «synderen» som Teslas tall begynner å slå opp.

Leave a Comment