Teslaen med flest kilometer i verden har 11 motorbytter, tvilsom pålitelighet

Det er sant at han Tesla med flest kilometer i verden har allerede registrert i sin turteller ikke mindre enn 1,7 millioner kilometer, som er et veldig bemerkelsesverdig tall. Men ikke engang ferdig med det originale deler som den forlot fabrikken med. Det sies ofte at batteri det er den komponenten som forringes mest i en elbil med bruken, og likevel har enheten til tyskeren Hansjörg von Gemmingen-Hornberg allerede 11 motorbytter siden den forlot forhandleren. Noe som åpenbart snakker ikke så godt om pålitelighet av Tesla Model S og en komponent som er avgjørende for den.

Det har man alltid trodd batterier av elbiler ville være stort pålitelighetsproblem av dem, av de progressive degradering av det samme og tap av autonomi som en konsekvens. Men takk til denne tyske fyren, som har Tesla med flest kilometer i verden Etter det som er kjent har vi kunnet vite det Motoren er det største problemet. Enheten som denne tyskeren har er en Tesla Model S P85+som han har brukt lenge. 9 år og som han allerede har rukket å spille inn mer enn 1,7 millioner kilometer. Det er en førstegenerasjonsmodell, så den har ikke akkurat den samme teknologien som Elon Musks selskap bruker i dag for samme Tesla Model S. Nå fungerer den som en viktig referanse for å vite hvordan det har klart seg mht. pålitelighet av ulike elektroniske komponenter.

tesla modell s pledd

En Tesla Model S etter 1,7 millioner kilometer: flere batterier og flere elektriske motorer som har måttet skiftes etter 9 års bruk

Som rapportert av den tyske brukeren, måtte han bytt originalbatteri for et sammenbrudd etter 668.000 kilometer turer, og dette andre batteriet måtte også erstatte etter ytterligere 550 000 kilometer. Nå, forklarer brukeren, må han bytt batteri igjen fordi den du bruker, som er den tredje på din samme Tesla Model S, gir deg en strømfeil av det samme som hindrer den i å lades riktig. Som han forklarer, har dette siste batteriskiftet å gjøre med det faktum at ladestrømmen forårsaker problemer, og selv om den kan sirkulere med den, kan den ikke lades normalt.

Den gode nyheten for denne brukeren av en av de første Tesla Model S er at disse batteribyttene ble gjort under garantien fordi merket tilbød opptil 8 år maksimal og ubegrenset kjørelengde. Men som vi nevnte tidligere, har han vært med Tesla Model S i 9 år nå, og nå er den siste endringen han gjør den er allerede ute av garantien. Kom igjen, i henhold til budsjettet som de har laget i Elon Musks eget merke, er han nødt til å bruke ca 20.500 euro å sette et nytt batteri som, ja, denne gangen blir det 100 kWh av energilagringskapasitet, som ikke er det som kom opprinnelig og har større kapasitet.

tesla modell s pledd 1

I tillegg til at han har måttet bytte batteri flere ganger, selv om det heldigvis ikke har medført noen utgifter fordi det var under garanti, vil dette nye batteriet som vil koste ham 20 500 euro Han har ventet på henne i tre måneder nå. og de har ikke tatt den på enda. Hvis vi før snakket om begrenset pålitelighet, fordi det lengstvarige batteriet har nådd 668 000 kilometer, snakker vi i dette tilfellet om en teknisk serviceproblem at det ikke er i det hele tatt smidig å sette det nye batteriet som kommer til å koste en skikkelig formue.

Men kom igjen, det største problemet er ikke med batteriene, til tross for det Den har allerede tre batterier på 1,7 millioner kilometer og nå må han ri den fjerde. Det kommer forresten ut til ca 566 000 kilometer for hvert batteri. Det største problemet er at i disse 1,7 millioner kilometerne har måttet bytte motor 11 ganger. Og ja, eieren forklarer at det ved de fleste anledninger har vært for en merkelig lyd som på forhånd ikke hindret elbilen i å fortsette å sirkulere med tilsynelatende normalitet. Men hvis merket selv, når du sjekker støyen, har bestemt seg for å bytte den elektriske motoren til bilen, vil det være en grunn.

Leave a Comment