Tidsplan og hvor du kan se Formel 1 Canadian GP live

De av Mercedes har seiret i klassifiseringen av Canadian Grand Prixog på startruten vil den første være Lewis Hamilton, med Nico Rosberg i posisjonen like bak og Sebastian Vettel fra tredjeplass. Nok en gang klarte Daniel Ricciardo å ta ledelsen i fjerde startposisjon, og Fernando Alonso og Carlos Sainz vil starte løpet på den kanadiske banen i posisjonene tiende og femtende.

montreal krets

Nøkkelfakta: Formel 1 Canadian Grand Prix

Med Red Bull-bilen har Mark Webber den raskeste runderekorden på den kanadiske kretsen, oppnådd i 2003 og satt til 1:16.182. I 70 runder at pilotene reiser på den kanadiske kretsen er totalt 305,27 kilometer, siden lengden på ruten er 4,36 kilometer.

Hvor kan du se Formel 1 Canadian Grand Prix

I ettermiddag, 10. juni og fra 19:00 (tid i Norway) vil signalet starte live, selv om løpet ikke starter før 20:00. og Den kan sees på Movistar+, med sportspakken og på den dedikerte kanalen. Med denne samme TV-pakken kan vi som alltid også følge løpet fra mobilen med appen Yomvi. Også, selv om vi er uten video og kun med fremdriften i løpet i sanntid, kan vi følge den kanadiske GP på den offisielle Formel 1-nettsiden (FIA).

Startrute hos den kanadiske fastlegen

Leave a Comment